sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Hääviikko alkaa huomenna :)

Tulinpas vain hehkuttamaan tänne blogin puolelle, kuinka innoissani olen lähestyvästä päivästä! Vieläkään ei stressaa mikään, mutta sitäkin enemmän päässä kuplii ja mahassa surisee kun odotan vain sitä päivää kun saan tuon miekkosen käsipuoleeni. <3

Kaasot & bestman-treffit sujuivat mallikkaasti ja saimme asioista hyvin sovittua. Nyt on myös kuvaajia sekä muusikoita informoitu ja ensimmäinen laskukin on jo lähtenyt maksuun. Nyyh, eiköhän se vaivalla ja rakkaudella säästetty hääkassa saada hupenemaan pikavauhtia näiden muutamien viikkojen sisällä... :D

Kaunistautumisrituaalitkin ovat edenneet pitkälle, nimittäin perjantaina oli kasvohoitopäivä. Minulle tehtiin ihan peruspuhdistukset ilman turhia kikkailuja, koska olin tosiaan ensimmäistä kertaa uudella kosmetologilla ja kokeilin uusia tuotteita, joten halusin pelata varman päälle, ettei naama vain räjähdä käsiin. Tällä hetkellä nenä on vielä hieman hellänä mustapäiden puhdistuksesta, mutta pahin punoitus häipyi jo eilen, joten enköhän ehdi saada naaman kuntoon näiden tulevien päivien aikana. :)

Vinkkinä muuten, kaikki kauneushommat kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen juhlia mahdollisten yllätysten varalta! Kyllä se (hyvin laitettu) hiusväri näyttää upealta vielä viikonkin päästä ja kasvohoidon vaikutukset huomaa parhaiten parin lepopäivän jälkeen. :) Itse en ainakaan ikinä ole tullut kosmetologilta kotiin hemaisevan kauniina, vaan päinvastoin naama on ollut enemmän tai vähemmän murjottu ja kiiltänyt kauttaaltaan rasvojen ja seerumeiden vaikutuksesta.

En myöskään ymmärrä, miksi esimerkiksi koemeikkiin mennään viikkoa ennen häitä ja sitten ihmetellään kun naama onkin kaikkea muuta kuin pyydettiin. Ammattitaitoinen meikkaaja osaa varmasti loihtia saman meikin kasvoille uudestaan, vaikka sitä olisi kokeiltu ennakkoon hyvissä ajoin jo kuukausi aikaisemmin. Aamen.

Eilen oli myös pitkään odotettu hetki, nimittäin kynsijumalatar Liina loihti minulle vihdoinkin kauan kaipaamani hääkynnet! <3 Aloitin niistä haaveilun jo varmaan puoli vuotta sitten talven synkimpään aikaan ja meinasin vallan liikuttua kun visioni yhtäkkiä vain taiottiin nenäni eteen ja tulee varmasti kruunaamaan häälookini! <3


Tämä ikivanha kuva Pinterestin syövereistä toimi edelleen inspiraatiokuvana. Arvoin pitkään tuon pohjavärin kanssa, haluanko teemaväreihin sopivat vaalean persikan sävyiset, vai sittenkin nudeen taittavat kynnet, koska ihastuin viime käynnillä Liinan pohjageelin(?) sävyyn ihan täysin (minusta, vannoutuneesta akryylikynsitytöstä, on muuten tullut geelikynsien kannattaja! :D). Lisäksi pähkäilin pitkään kynsien muodon kanssa ja että kannattaako kauniisiin kuvioihin lähteä tunkemaan mitään ylimääräisiä kiviä ja palloja. Yleensä yksinkertainen on kaikkein kauneinta.


Ta-dah! Look at my babies!! <3 Olen aivan järkyttävän tyytyväinen lopputulokseen, suorastaan sanaton! Kynsien malli toimii mielestäni loistavasti kuvion kanssa ja myös pohjaväri oli aivan nappivalinta. Kyllä näillä kuulkaas kelpaa astella nyt sinne avioliittoon ja kreisibailata illan loppuun asti. ;) Kuva ei muuten tee puoliksikaan oikeutta kynsille, nimittäin tästä ei näy kaunis sokerointi ja sen hienonhieno kimallus, mikä elävöittää kynsiä lisää. Pitäisi ehkä opetella kuvaamaan joskus tai ostaa edes kunnollinen kamera...

Tämän kynsihehkutusonnellisuuden jälkeen palataankin maan pinnalle, nimittäin heti huomenna minua odottaa jokaisen naisen (ja miksei miehenkin) kauhu, nimittäin sokerointi! Dun, dun, dun... Koitos jännittää minua enemmän kuin koko hääpäivä yhteensä, mutta jos selviän ennen kaikkea yhtenä kappaleena, niin lupaan tulla raportoimaan elämyksestä tänne pikimmiten, kuitenkin ne nastyimmat yksityiskohdat hienovaraisesti sensuroiden. ;)

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Hih, puhkuttiin ja pullisteltiin molemmat tyytyväisyydestä tuon kynsisession jälkeen! :D

   Poista
 2. Selvisitkö sokeroinnista hengissä? Nimim. Meidän hääviikko alkaa ensi maanantaina ja silloin sokerointi.. :D Ihanaa hääviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, joo selvisin! :D Ei edes ollut niin karmivaa kuin pelkäsin... sanoisinko, että ihan siedettävää. ;) Mutta oli minulla hyvä tekijäkin, mikä varmasti auttoi asiaa! Tsemppiä omaan koitokseen ja hääviikkoon! :)

   Poista