sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Suihkurusketus testissä!

On tämä häiden puuhaaminen vaan niin hauskaa kun samalla tulee testattua kaikenlaisia hullutuksiakin ihan hyvällä omallatunnolla! :D Eilen nimittäin marssin Leppävaaran All Senses -kauneushoitolaan kokeilemaan elämäni ensimmäistä suihkurusketusta, josta ajattelin kertoa heti vähän enemmänkin.

Aamulla ennen rusketukseen lähtemistä kävin suihkussa ja kuorin koko kropan. En kuitenkaan laittanut mitään voiteita enkä edes deodoranttia kainaloihin, vaan pyyhkäisin ainoastaan kasvot kasvovedellä, jotta niitä ei kovasti alkaisi kiristämään kuorinnan jälkeen. Puin löysät vaatteet päälle ja kipaisin hoitolalle. Tältä näytin ennen kuin astuin ovesta ulos:
Minua oli vastassa mukava tyttö, joka sai heti tuntemaan oloni mukavaksi, vaikka jouduin hoitohuoneessa riisuutumaan lähes ilkosilleni. Hiukset peitettiin myssyllä ja levitin kosteusvoidetta kuiville alueille polviin, jalkapöytiin ja kyynärpäihin, jotta ne eivät nappaisi väriä liikaa. Sitten hyppäsin telttaan, jossa pyörin joka suuntaan samalla kun väriä suihkutettiin pintaan. Toimenpide oli nopeasti ohi, jonka jälkeen kuivattelin väriä kymmenisen minuuttia ennen kuin pääsin pukemaan vaatteet takaisin päälle.
Nämä kuvat otin heti kun pääsin kotiin. Mielestäni kuvissa eroa ei juurikaan huomaa, mutta livenä olin todellakin eri värinen kuin ennen rusketusta! :D Tykkäsin alusta asti värisävystä, joka oli mielestäni juuri sopivan tumma, pronssiin taittava sekä sai ihon näyttämään luonnollisen ja tasaisen päivettyneeltä. Sävy syveni kuitenkin nopeasti ja väriä alkoi kasautua myös jokaiseen taipeeseen ja juonteeseen, kääk! Hoitolan tyttö kuitenkin vakuutti, että ylimääräiset värit lähtisivät pesussa pois ja että alussa olisi vain todella tärkeää, ettei iho pääse kastumaan tai hankautumaan, jolloin lopputulos saattaa jäädä epätasaiseksi.

Boom! Noin 5 min värin ottamisen jälkeen! :o

8 tunnin odottelun jälkeen oma peilikuva rupesi jo todella
naurattamaan :D Liika on liikaa! Ja likaa. ;)

Suihkun jälkeen au naturel~

Rusketuksen ottamisen jälkeen pitää tosiaan olla mielellään jopa 8 tuntia tekemättä oikeastaan mitään, mikä voisi sotkea väriä. Väri myös jättää ihon pinnan hieman laikukkaaksi ja likaisen tuntoiseksi, joten mihinkään ei oikein tee edes mieli lähteäkään. Siinä vajaa 8 tunnin kohdalla oma peilikuva alkoi naurattaa ihan tosissaan, mutta onneksi pahin värikerros huuhtoutui suihkussa helposti pois ja jäljelle jäi luonnollinen, tasainen päivetys. :)

Voisin hyvin kuvitella, että kävisin rusketuksessa myös jatkossa ennen tärkeitä juhlia tai tapahtumia, mutta tuskin kuitenkaan ihan arkipäivien kunniaksi, sillä väri pysyy iholla hyvänä vain 5-10 päivää ja mielestäni siihen nähden yksikin käynti ottaa liikaa aikaa (värin syventyessä) ja rahaa. Jatkossa aionkin ottaa värin iholle illalla ja nukkua sen vaaditun ajan yön yli (mielellään niillä kaikista tummemmilla lakanoilla ;), jotta valveillaoloaikaa ei tarvitse käyttää sitten siihen odotteluun.

Olen kaiken kaikkiaan todella tyytyväinen lopputulokseen ja kokeilu kumosi kaikki negatiiviset ennakkoasenteeni suihkurusketusta kohtaan. Toki varmasti tekijällä ja käytetyllä aineella on osuutta lopputuloksen kanssa, mutta ainakin minun iholleni suihkutettu Vita Liberata-rusketusaine sopi todella hyvin.

Minulle jäi myös All Senses-hoitolasta kiva fiilis ja varasinkin oitis lisää hoitoja hääpäivää varten! Aikaistin kasvohoitoaikaa 29. päivälle, jotta kasvojen iho ehtii levätä ennen sokerointia, joka tehdään sitten 1.8. Uusi suihkurusketus tehdään tästä taas päivän lepoajan jälkeen eli 3. päivä ja toivottavasti lopputuloksesta tulee silloin vielä entistäkin upeampi! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti