lauantai 23. heinäkuuta 2016

Sadas postaus vietetään jännän äärellä


Pesin tänään pitkään ja hartaasti noin 3,6 kg läpinäkyvää lasimurskaa, jotta siinä ollut hienonhieno tomu ei muuttaisi vettä samean näköiseksi kun murska kaadetaan maljakkoon. Voin sanoa, että hieman hullulta tuntui käyttää hommaan niin paljon aikaa, mutta ainakin vesi pysyi kirkkaana kun testasin lopputulosta. :)Kun kävin loppuviikosta hakemassa murskaa, niin sain Outilta sieltä Syväsen kukasta samalla muutaman neilikan mukaan (kiitos paljon!), joilla päätin vielä kertaalleen testata kukkien upottamista. Tällä kertaa ankkuriviritelmä ja kukkien varret piiloutuivat hyvin murskan sekaan, mutta minua silti mietityttää edelleen kokonaisuuden onnistuminen siellä juhlapaikalla... Saamani neilikat olivat kyllä jo parhaat päivänsä nähneet, joten terälehdet suorastaan levisivät veden alle enkä edelleenkään pystynyt kokeilemaan upottamista oikean kokoisessa maljakossa, joten sinänsä hankala sanoa lopputuloksesta mitään. Toivon niin paljon, että visioni tulee toimimaan! Kaikkeni olen ainakin tehnyt, että pöytäasetelmista saataisiin hienon näköiset... Jännän äärellä eletään siis loppumetreille asti.

Lisäksi leikkasin pitsikankaasta kaitaliinat hääparin pöytään sekä photobooth-pisteelle ja vedettyäni tämänkin asian yli to do-listaltani huomasin, ettei jäljellä ole enää juurikaan tekemistä! Mitäs tämä nyt on?! Ja vielä vajaat kaksi viikkoa pitäisi saada aikaa jotenkin kulumaan. D: Käytännössä jäljellä on enää seuraavat hommat:

- Pöytäkartan, menu-ohjelmapaperien ja ohjepaperien taittaminen sekä askarteleminen valmiiksi/laittaminen kehyksiin -> mies on luvannut tehdä taittotyön alkuviikosta
- Ruokailumusiikki- ja varabilemusiikkilistan kasaaminen loppuun -> mies on luvannut hoitaa tämän
- Alkoholittomien juomien ostaminen -> vanhemmat hoitavat tämän
- Sormus/vihkivalan kirjoittaminen (äh...)

Onneksi olen muuten alkanut käymään tuota häätavaraa jo nyt läpi ja tarkistanut, että kaikki on kunnossa, nimittäin ei todellakaan ole ollut! Kaikki wc-korien kontaktimuovipäällysteet repsottivat (wtf, miksei kontaktimuovi pysy kiinni PAPERISSA?) ja jouduin vahvistamaan niitä vielä teipeillä. Olin myös tilannut liian vähän helminauhaa pöytäkoristeisiin kun en varmaan silloin tiennyt kuinka monta pöytää juhlatilaan laitetaan ja unohtanut sitten koko asian, eli laitoin äkkiä vielä yhden tilauksen menemään. Kirsikkana kakun päällä KAIKKI nimikorttien paperit kuoriutuivat irti korttipohjasta kun jaoin niitä pinoihin pöytien mukaan! Ei muuta kuin liimaamaan niitä uudestaan alusta asti ja aion varmasti tarkistaa vielä toiseen kertaan, ettei liimaus petä uudestaan... Mutta hei, onneksi nämä katastrofit ovat tapahtuneet nyt eikä sitten silloin hääpäivänä. :)

Ja huomenna haen minun kauniin pukuni kotiin! <3 Toivon kovasti, että se on edelleen täydellinen niiden pienien fiksailujen jälkeenkin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti