perjantai 22. heinäkuuta 2016

Hiustaikuuksia!

Ajattelin tulla tekemään pikaisen päivityksen kampaamoreissustani, jolta kotiuduin hetki sitten! Tarkoituksena oli siis vain mennä värjäämään hiukset saman sävyisiksi niiden aikaisemmin ostamieni klipsipidennysten kanssa, mutta Henry oli niin huikea, että iski samalla klipsit päähän ja teki minusta prinsessan eikä lopputulosta voi muuta kuin ihastella! <3
Yleisilmeestä tehtiin vähän tummempi, jonka lopputuloksena pidennykset suorastaan hukkuivat omien hiusteni sekaan. <3 Rakastuin tähän kilometripehkoon ja aloitin todellakin hiustenkasvatusprojektin saman tien! Pisimmillään hiukseni ovat siis yltäneet tasamittaisina rintojen alapuolelle asti (kuvissa hiukset yltävät alaselkään), mutta kyllästyin värittömään ja raskaaseen lookiin ja leikkautin noin vuosi sitten kevyen long bob-mallin, jota olen taas kärsivällisesti kasvatellut pois. Voi harmi, kun en silloin vielä tiennyt Parael-kampaamosta ja Henrystä tuon taivaallista! En todellakaan malta enää odottaa, miltä se itse hääkampaus tulee näyttämään, kun olisin melkein valmis viettämään juhlia jo pelkästään tällä kiharapilvellä. :)

Kuvista muuten huomaa aika hyvin sen, kuinka melkein viikon vanha suihkurusketus on jo lähes kokonaan haalistunut. Kun naama saa vielä pikkuisen väriä pintaan, niin kokonaisuus näyttää varmasti vielä paremmalta. Hiusvärin luoma kontrasti tekee kasvoista nyt melko kalpean näköiset, mutta toisaalta väri tasoittuu pian ja haalistuukin jonkin verran ajan kanssa, jolloin värierotkaan eivät pistä niin pahasti silmään.

Olen vähintäänkin super duper innostunut tästä kaikesta tällä hetkellä! Ja tänään enää kaksi viikkoa jäljellä meidän päivään, iik! <3

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eikös olekin! :) Pitäisi muistaa/sallia itselleen tehdä useammin pieniä makeovereita, piristää ihan älyttömästi ja saa uutta virtaa arkeen! :)

   Poista
 2. Tosi hyvä! Mullekin tulee klipsit hääpäiväksi :) Mutta kampaus vielä vähän auki :D Tulee joko kokonaan auki, tai puoliksi kiinni, sivuilta vedettynä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tullu vähän yllätyksenä, kuinka paljon tukkaa sitä tarvitaankaan erilaisiin kampauksiin! :D Ja tosiaan ollut myös kauhea valinnanvaikeus kun on niin paljon kauniita kampausvaihtoehtoja olemassa... Itselle oli kuitenkin melkein alusta asti selvää, että hiukset laitetaan kiinni, jotta hääpuvun pitsiyläosa pääsee oikeuksiinsa. :)

   Poista