tiistai 5. heinäkuuta 2016

30 päivää


Viimeisiä rajapyykkejä viedään! Ihan kamalaa ja ihanaa samaan aikaan. :D Pitäisi varmaan piakkoin päivittää viimeisiä kertoja myös sitä to do-listaakin: paljon on vedetty hommia yli, mutta silti on vielä tehtävääkin. Loppukirin aika!Sain tuossa eräs päivä vihdoinkin valmiiksi meidän valokuvakoristeen, joka on odottanut vain sitä, että jaksaisin ostaa printteriin uuden värikasetin. Mielestäni tästä tuli kiva ja oli itsekin hauska päästä katselemaan kuvia yli kymmenen vuoden ajalta! Pientä muutosta on nähtävissä. ;)

Lisäksi meillä oli tänään Kaapelitehtaalla ensimmäinen tanssitunti Kia Lehmuskosken opastuksella ja voin kyllä suositella häntä lämpimästi kaikille muillekin! Päästiin nopeasti kärryille hänen ohjeillaan ja vajaassa tunnissa saimme melkein koko biisin valmiiksi. Toki askeleet olivat tosi helpot ilman monimutkaista koreografiaa, mutta olen silti yllättynyt, kuinka nopeasti edistyimme noin lyhyessä ajassa. Nyt harjoittelemme kotona ahkerasti pari viikkoa ja käymme vielä kerran Kialla, jonka aikana hiotaan vielä yksityiskohtia ja se loppu kuntoon.  Eiköhän tässä olla siis hyvinkin tanssikunnossa kuukauden päästä!

Ps. koetin ladata videopätkän meidän treeneistä, mutta eipäs onnistunutkaan :( Ehkä näytän sitten valmiin tuotoksen sieltä itse häistä.

2 kommenttia:

  1. Niin jännittävää! Kuvat näyttävät tutuilta: Meilläkin olohuoneessa tällä hetkellä narulla kasa kuvia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvanauha taitaa olla vissiin aika suosittu koriste nykyään, niin helppo tehdä ja sillä saa nopeasti vähän ilmettä juhlapaikalle! :)

      Poista