torstai 28. huhtikuuta 2016

Hello wifey!


Siinä olisi minun vaimomekkoni! Juuri sopivan rento, pehmeää ja laskeutuvaa materiaalia, johon on mukava sujahtaa ensimmäisenä aamuna vaimona. <3



...Ja tältä se näyttää minun päälläni, haha! :D Ei saa ainakaan yhtään persus levitä näistä mitoista ja jopa pieni kiinteytyminenkin voisi olla ihan suotavaa. Huomasin lisäksi, että täytyy pukea myös ehdottomasti saumattomat alusvaatteet alle. Mutta pidän ostoksestani kaiken kaikkiaan, leikkaus on imarteleva ja taskut kiva pieni yksityiskohta muuten hyvin simppelissä mekossa. Ehkä voisin harkita jopa muutamien asusteiden lisäämistä. Ja korkokengät jalkaan, ehdottomasti! ;) 



Tällaisen bleiserin ostin loppuillalle, jos auringon laskiessa tulee vilu. Ajattelin ensin hankkia jonkun valkoisen/vaalean takin, mutta se ei olisi oikein ollut tyyliäni hääjuhlaa lukuunottamatta, joten päädyin mustaan väriin. Kangas on paksuhkoa, joustavaa kollegemaista materiaalia, joten tälle tulee varmasti käyttöä ihan töissä ja arjessakin. :) Ei hitsiläinen, että haluaisin niin päivittää vaatekaappiani oikein kunnolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti