tiistai 26. huhtikuuta 2016

Ei mulla muuta kuin että...


3 kuukautta, 1 viikko ja 2 päivää jäljellä! <3 

Nyt ei oikein jaksaisi enää odotella sitä h-hetkeä jo senkin takia, että enää vain kolme palkkapäivää säästettävänä ja sitten pääsen syömään vähän leveämpää leipää. Aion niin laittaa elämän risaiseksi vähäksi aikaa ja unohtaa kaikki budjettisuunnitelmat kun ei ole enää pakko säästää!

Eilen saimme nautiskella oboen sulosoinnuista ja minulle jäi tapaamisesta tosi hyvä fiilis, saadaan varmasti hieno sisääntulo aikaiseksi ja vieraatkin virittyvät toivottavasti oikealle taajuudelle heti juhlaan saavuttuaan. :) Myös avioehto löysi tänään perille meidän postilaatikkoon ja se pitäisi vielä toimittaa eteenpäin maistraattiin.

Vaimomekko on kotiutettu pesukoneesta ja tänään hain lisäksi Postista neljä bleiseriä, joista kelpuutin yhden, joten uusia vaatteitakin pitäisi ehtiä vähän sovitella päälle. En oikeasti tajua, mikä kasariysärioksennus on meneillää kun melkein kaikissa niissä takeissa oli ihan hirveät olkatoppaukset! :D Ei näytä kauhean hyvältä tällaisen 160 cm päällä, kun on yhtäkkiä yhtä leveä kuin pitkäkin.

Mutta miten saisin vielä tuon miehen puvunsovitusreissulle?

2 kommenttia:

 1. Voisiko miehelle näyttää jotain ispiskuvia, joista sitten innostuisi?

  100 päivää menee nopeaa, meillä 101 ;)
  Nyt vain odotellaan kesää ja häitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nääh, luulenpa, että miehen suurin motivaattori tulee olemaan viimetippa, kuten aina. ;)

   Nyt alkaa tuntua siltä, että vauhti tosiaan kiihtyy! Seuraavaan palkkaankin on enää 2 viikkoa aikaa ja sitten enää kaksi palkkaa säästettävänä. :D

   Poista