keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

KYNNET

Nyt tulee kuulkaas sellainen intohimokas postaus, että heikompia heikottaa! Jos minun mukapiilonailfieista ei ole jo huomannut, olen siis aivan flipahtanut rakennekynsiin ja haluan tietenkin hääpäivänä omiin sormiini sellaiset täydellistäkin täydellisemmät minitaideteokset. <3

Olen aina vitsaillut, että omalla kohdallani kaikki vitamiinit on karanneet hiuksiini, jotka eivät pahemmin lisäkkeitä kaipaa, mutta kynsiparoille ei ole riittänyt mitään extraa ja luonnonkynteni ovatkin aina olleet maailman ohuimmat ja liuskoittuvimmat. Tähän kun vielä lisätään stressipäinen kynsien pureskelu, josta en ole millään päässyt eroon yrityksistä huolimatta, niin voitte vain kuvitella, kuinka namilta pureskellut, kynsinauhatikkuiset nakkipääsormeni ovatkaan pahimmillaan näyttäneet.

Ihailin pitkään kuvia rakennekynsistä ja vannoin, että heti kun pääsen opiskelijaduuneista, eli siivous- ja keittiötöistä eroon siistiin sisätyöhön ja alan tienata aikuisten ihmisten palkkaa, niin hankin myös itselleni kauniit kynnet. Vaan erinomaista kynsiteknikkoapa ei ollut niin helppoa löytää! Meinasin jo heittää vesilintua mokomilla tekeleillä, kun alkuaikoina "ihanat" rakennekynteni irtoilivat ja liuskottuivat melkein välittömästi niiden valmistumisen jälkeen ja useimmiten lopputulos oli kerta toisensa jälkeen vähintäänkin liian pitkä tai kotkamainen.

Sitten löysin onnekseni huikean Liinan Sellon Adam & Eve -kauneushoitolasta! <3 Olen tähän mennessä käynyt Liinalla kerran kuussa yli vuoden ajan enkä ole kertaakaan joutunut pettymään hänen tekemäänsä työhön. :) Kynnet ovat todella laadukkaat ja kestäisivät siististi paikoillaan varmasti yli kuukaudenkin, mutta koska oman kynnen kasvu alkaa aina jossain vaiheessa häiritä liikaa, niin ihanuudet on viimeistään silloin pakko käydä uusimassa. Mutta ennen kaikkea: lopputulos on aina ollut niin luonnollinen kuin rakennekynsistä vain voi saada aikaan, mistä olen erityisen iloinen!

Tykkään siitä, että lähden studiolta matkaan joka kerta erilaisten kynsien kanssa ja annankin Liinalle aina melko vapaat kädet toteuttaa visioitaan, koska mielestäni hän osaa tehdä kynsistä kantajansa näköiset, joten lopputulos on ollut myös aina omaa silmää miellyttävä. The hääkynsien suhteen aionkin antaa Liinan tehdä taikojaan muutamien toiveiden mukaan, mutta voi vitsi, että onkin on ollut hankalaa päättää, minkälaiset kynnet toimisivat inspiraationa!

Minulla on puvussa, laukussa ja kengissä pitsiä, joten en välttämättä haluaisi enää kynsiin perinteistä pitsikoristelua. Korut ovat sormuksia lukuunottamatta helmiä, joten sopisivatko pienet helmet lisäksi kynsiin? Laitetaanko persikan/nuden värinen pohjalakka vai tehdäänkö ombret? Minkä malliset toimisivat parhaiten koristelujen kanssa? Sen ainakin tiedän, että kynsistä ei tule kovin pitkiä ja haluan mieluummin hillityn kuin räväkän lopputuloksen, esimerkiksi jotakin seuraavista kuvista:

© Liina/Kohokukkia
Sugaring-tekniikalla tehdyt koristeet näyttävät omaan silmääni aivan todella kauniilta! Sillä saa tehtyä ihanan tekstuurin ja hieman pitsimäistä vaikutelmaa, vaikka kuviot näyttäväkin aivan joltain muulta. Myös vaalea lakkaus näyttää kauniilta, mutta en halua itselleni kuitenkaan täysin vitivalkoisia kynsiä.

© Tartofraises


Näiden kynsien koristeluista tykkään erityisen paljon sekä myös nudesta lakkauksesta! Ehkä kuitenkin lyhyt ja pyöreäkärkisempi malli toimii minulle kuitenkin paremmin... Voisikohan muuten "ranskalaisen manikyyrin" saada kynnen kärkiin tuolla sugaring-tekniikalla, jos ei halua koristella koko kynttä? :)


Vielä muutama inspiraatiokuva erilaisista vaihtoehdoista. Mielestäni pienet helmenpuolikkaat voisivat ihan oikeasti toimia kokonaisuutta ajatellen! En ole suosinut juurikaan esittävää taidetta omissa kynsissäni, joten koristelu saisi joka tapauksessa olla mielellään jotain kuviota... Hmm, ja tuo nude/persikka alkaa ihan tosissaan tuntua varteenotettavalta värivaihtoehdolta!

Onneksi edelleen on aikaa miettiä ja visioida, mutta luotan täysin Liinan kykyihin tehdä juuri minulle ja hääjuhlaan sopivat kynnet, joten en todellakaan aio ottaa mitään stressiä tästä asiasta. En oikeasti malta enää edes odottaa, että pääsen ihastelemaan lopputulosta! :) Koska hyviä tekijöitä ja tyyppejä ei todellakaan ole liikaa tässä maassa ja jos jotakuta kiinnostaa, niin mielelläni vinkkaan Liinan Instagram-tilistä ja lisäksi täältä pääsee varaamaan omia aikoja, kunhan ette nyt varaile kaikkia aikoja minun hääviikolle sitten, apua! D:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti