keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Pöytäkoristehankintoja

Sain melkoisen hepulin, kun aloin viikonloppuna jostain syystä tarkistamaan, että kaikkia syksyllä miettimiäni pöytäkoristetavaroita oli edelleen saatavilla. Tietenkään kahden kappaleen sarjoissa myytäviä Cylinder-maljakoita en enää kuitenkaan löytänyt Ikean nettisivuilta! Soitin hätäpäissäni heti maanantaina asiakaspalveluun ja sieltä sanottiin, että tuotteita voi vielä ostaa Vantaalta, mutta että ne ovat enää tämän kuukauden poistomyynnissä. Olisin halunnut ensin varmistua siitä, kuinka monta pöytää juhlatilaan laitetaan ennen kuin alan ostelemaan koristeita, mutta nyt oli pakko toimia ennen kuin olisin jäänyt nuolemaan näppejäni. Ne maljakot olivat niin halpoja verrattuna muuhun Cylinder-sarjaan ja ajavat asiansa pöytäkoristeina täydellisesti. Samoin päätin ostaa samalla reissulla peilinaluset ja jumankekka, että sitten tulikin olkalaukulle painoa!

Taidan aika kovasti haluta näitä juhlia, koska pyhitin siis koko maanantai-iltapäiväni matkustamalla suoraan töistä sinne Ikealle ja lamppasin kirjaimellisesti koko kaupan läpi etsiessäni niitä maljakoita ja sitten vielä paluumatka kolmella vaihdolla ja uudet, aavistuksen puristavat korkokengät jalassa, ei hyvä idea. Mutta hengissä selvittiin ja olen kyhäämääni kokeiluun tyytyväinen! :)Jee! Luulin, että nuo maljakot olisivat kuitenkin olleet liian pieniä, mutta eipä tuohon paljon enempää olisi mahtunutkaan. Kuvitelkaa siis tuohon taustalle vielä kolmas korkeampi maljakko veteen upotetulla vaalean oranssilla kukalla ja kellukynttilällä, niin saatte ideasta kiinni. :) Olen innostunut hurjasti miekkaliljoista ja sellainen varmaan tulee meidänkin pöytiin.Siis ihan huikee idis. :D Tein jo tarjouspyynnön Bäckbyhyn, jos saisin sieltä maljakot kukkineen, niin helpottaisi aivan huomattavasti koristeluoperaatiota hääaamuna. Ne maljakot ainakin tarvitsen varmasti... Muuten tuo asetelma onkin helppo kasata yhteen, kunhan vain muistaa pyyhkiä sormenjäljet peilin päältä, laskee maljakoihin varmasti kirkasta vettä (ei haaleaa) ja pyyhkii valuvat pisarat ennen kuin laskee maljakon paikalleen.Ja kukaan ei nyt naura minun hienoille kuvanmuokkaustaidoille! :'D Tuosta saa kuitenkin jotain osviittaa siitä, mitä haen takaa. Kokeilin huvikseni myös asetelmaa tuikkukupilla ja vaikka tätä ei varmaankaan toteuteta, niin kokonaisuus näyttää kuitenkin heti paremmalta, kun siinä on kolme eri tasoa mukana. :)


Voi luoja, tilasin myös kaksi kuukautta sitten Aliexpressiltä pieniä muovirasioita niille macaron-vieraslahjoille. Haluaisin jo pikkuhiljaa päästä konditoriaan maistelemaan niitä ja samalla testaamaan, että leivokset varmasti mahtuvat rasioihin, mutta nyt tietenkin myyjä ilmoitti, että ovat hukanneet koko lähetyksen! Saan tietenkin rahat takaisin, mutta en löytänyt mistään muualta yhtä halvalla niitä rasioita, niin laitoin samalle myyjälle uuden tilauksen ja hoputusviestiä, niin jo eilen tilaus oli lähetetty matkaan... Viimeksi siihen menikin vain kuukausi, pöh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti