torstai 5. toukokuuta 2016

Tasan 3 kuukautta

Eilen iski ihan kamala häähepuleisson kun tajusin ihan yhtäkkiä, että nythän on JO TOUKOKUU!! Aika on tuntunut harppaavan eteenpäin oikein vauhdilla ja juhlapäivä siintää jo horisontissa!

Laitoin kiireen vilkkaa eri tahoille viestiä, että tavataan suunnittelutreffien merkeissä mielellään tuossa kesäkuun puolella ja vielä tässä vaiheessa toivottavasti kaikkien kalentereista löytyy sopivia aikojakin. Valokuvaaja tavataan kuukauden kuluttua ja kukkakaupassa käyn parin viikon päästä, mutta muut tapaamiset ovat vielä avoinna jahka nämä juhlapyhät on saatu tästä lusittua.

Myös mies tuumaili, että lähtee ensi viikolla tiistaina omaa pukua katsomaan ja olen ihan supermielissäni, koska saan tulla mukaan! :) Ja vannon, että en tuppautunut seuraan, ehdotin nimittäin myös bestmania makutuomariksi. :D Olen kuullut niin hyvää palautetta Gasell GP -liikkeestä, että vinkkasin miestä aloittamaan etsinnän sieltä.

Omasta puvustani puheen ollen, sovitus viimeistelyä varten on myös päälle kuukauden kuluttua. Vähän hermostuttaa, koska puku on ollut minulla kunnolla päällä viimeksi kaksi vuotta sitten, jolloin se saatiin valmiiksi. Olen pyörähtänyt kotona mekon kanssa pari kertaa, mutta koska en saa yksin vetoketjua kokonaan kiinni, niin en todellakaan osaa sanoa, miten se istuu juuri nyt. Ainakin motivoi osaltaan kummasti pysymään näissä mitoissa ja ehkä varuiksi vähän alle... Luulin, että tällaiset epävarmat hetket omasta ulkonäöstä jäivät taakse teini-iän myötä, mutta ei sitten näköjään, voi apua tätä naiseuden ihanuutta! :D

Äiti lähti siskoni kanssa alkuviikosta tallinnanreissulle ja möläyttipä äitimäiseen tapaansa, että sisko aikoo hakea samalla matkalla juomat minun polttareihin. Olen taas ihan unohtanut, että jotkut polttaritkin on vielä koettavana, jännää! Samalla reissulla toivat mukanaan oluet, lonkerot ja valkkarit. Viimeinen haku tehdään myöskin kesäkuussa ja silloin ostetaan siiderit, punaviinit ja kuohuviinit. Ei voi muuta sanoa kuin että reipasta porukkaa ja niin iso apu meille! <3

Ja kylläpäs on näköjään äksöniä luvassa kun kuukausi tästä vielä vaihtuu... Toivottavasti saan kesällä mahdollisimman paljon juoksevia asioita alta pois, että ehdin heinäkuussa ehkä vähän lomailemaankin. En kuitenkaan usko, että vauhti tästä enää ainakaan hidastuu ennen häitä ja hyvä niin, koska on tätä jo odotettukin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti