sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Ensimmäinen kokoontuminen kaasojen kanssa

Väliaikatietona, perjantaina koitti periaatteessa tasan 6 kuukautta hääpäivään, mutta koska lasken päiviä viikkotasolla ja maistraatistakin pyydettiin varaamaan vihkijä aikaisintaan 19.2. (eli puoli vuotta ennen häitä), niin fiilistelen etappia sitten vasta parin viikon päästä oikein kunnolla. :D

Sitä pitsilähetystä ei ole vieläkään kuulunut, vaikka myyjä lähetti toisen paketin expressinä tulemaan jo viikko sitten! Hiukan alkaa jänskättämään, miten tässä käy, mutta annan lähetyksille vielä viikon aikaa ilmaantua, jolloin ensimmäisen paketin postittamisesta tulee kuluneeksi päälle kuukausi. Olen jo ehtinyt kartoittaa muita sopivia pitsejä ja varmaan joudun tinkimään kutsukortin koosta muutaman sentin, että saan muut vaihtoehdot sopimaan paperille, eli laitan sitten uuden tilauksen vireille. Onneksi Etsyssa on sellainen "I haven't received this item" -linkki, jonka kautta oletan saavani rahat takaisin.

Noh, kokoonnuimme kuitenkin kaasojen kanssa tänään vähän rennommissa merkeissä, kun ei tarvinnut vielä alkaa väkertämään kutsuja. Sain pitkästä aikaa siivottua kodin lattiasta kattoon ja leivoin sipulipiirakan ja laskiaispullia meille eväiksi. Tämä viikonloppu on kyllä ollut oikea läskiäinen, kun perjantaina esimiehet toivat laatikkokaupalla runebergintorttuja töihin ja nyt vapailla on sitten tullut vedettyä pullaa napaan. Mutta onneksi se merkitsee kuitenkin enemmän, mitä syö sunnuntain ja perjantain välillä, eikä päinvastoin! :D

Ennen herkutteluja tytöt halusivat sovittaa marraskuussa tilaamiani mekkoja ja ne näyttivätkin oikein somilta molempien päällä. :) Mekot eivät ehkä aiheuttaneet mitään suurta wau -hypeä, mutta painotin monta kertaa, että jos mekko alkaa yhtään tuntua siltä, että sitä ei halua pitää päällä, niin aletaan sitten katsomaan muita vaihtoehtoja. Näillä näkymin mekot lähtivät kuitenkin kaasojen matkaan ja näen ne seuraavan kerran sitten hääpäivänä, jee! :)


Syömisten aikana testasimme myös erään alkoholittoman kuohuviinin, jota myydään Alkossa 11,90 € hintaan per pullo. Eminazero on espanjalainen, puolikuiva, hapokas, sitruksinen, kevyen herukkainen ja hennon yrttinen kuohuva, jonka valitsin testipulloksi, koska se oli lähestulkoon ainoa ei-makea vaihtoehto, minkä löysin. Hiukan jänskätti, ettei juoma ole liian kuivaa, mutta päinvastoin kaikki kuvailivat makua kesäisen raikkaaksi, jossa oli toki kuiva suutuntuma, mutta jälkimaku oli kuitenkin yllättävän pehmeä ja makeahko. Myös kuplat pysyivät lasissa hyvin ja päätimmekin siltä istumalta, että tämä saa luvan olla holiton kuohuviini häissämme. En löytänyt tätä SuperAlkon sivuilta, mutta alkoholitonta ei tarvitse ostaa kovin montaa pulloa, joten hinnan ei pitäisi kasvaa liian korkeaksi. Ihanaa, että edes joku asia saadaan lyötyä lukkoon, vaikka muutama muu juttu junnaa paikoillaan tällä hetkellä. :)

Mitäs muuta olen ehtinyt puuhastella tässä välissä? Ainakin hankin nudet, saumattomat alushousut mekon alle, jotka mätsäävät hyvin rintsikoidenkin kanssa. Miehellä vähän naama venähti, kun esittelin hänelle "hääalusvaatteeni," haha! :D Taitaa tulla siis yllätyksenä, mitä juhlien jälkeen päältä löytyykään...

Lisäksi ostin photobooth-kamppeet, joita hypetän enemmän, kun ne ovat saapuneet. Myöskään wc-korien kurkkupastilli- ja laastarilaatikot eivät miellyttäneet silmää, joten shoppailin niille sellaiset söpöt peltirasiat viime viikolla. Ai niin, ja samalla kertaa löysi myös huomenlahjakuville sopivan lahjarasiankin! Onhan tässä ehtinyt moni pikkuasia jo hoitua, vaikka ei aina tunnukaan siltä. :) Näistä siis lisää myöhemmin!

Muutama sananen myös pienestä ryhtiliikkeestäni, josta kirjoittelin ekan kerran parisen viikkoa sitten: Jumppailut tuntuvat juuri sopivilta ja saan ne aikataulutettua viikkoon hyvin! :) Tähän mennessä olenkin saanut joulupöhön talttumaan eivätkä vaatteetkaan purista enää päällä tämän päivästä mässyttelyä lukuunottamatta, heh. Tosin laskeskelin vähän säästöbudjetteja ja tulin siihen tulokseen, että minun kannattaa luopua tanssitunneistani häihin asti, koska ne ovat melko hintavia! :( Harmittaa, koska tanssi on minulle liikunnan lisäksi sellaista mielen terapiaa, mutta onneksi puoli vuotta ei ole pitkä aika olla ilman treenejä! Täytyy keksiä torstaille vielä jotain pientä tekemistä, niin pysyy liikunnat sopivassa balanssissa...


Liina teki minulle eilen ihanat ujot minttujäätelölepardit, joita on pakko hehkuttaa täälläkin! <3 Juttelimme myös vähän hääkynsistä ja voi hyvinkin olla, että minulle laitetaan pitsikuvioinnit sugaring-tekniikalla, lääh!! En malta odottaa!

4 kommenttia:

  1. Kiva kun aina välillä eksyy uusiin blogeihin ja huomaa, että hääpäiväkin on vain viikko meidän häiden jälkeen :) Jään seurailemaan suunnittelujen etenemistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi ja kiva kun kävit kommentoimassa! :) Tällä hetkellä on kyllä sellainen pitsikriisi menossa, että toivottavasti et säikähdä heti kannoillasi, haha :D (Ja kyllä: se goddammit pitsilähetys ei ole vieläkään saapunut!)

      Kävin jo kurkkimassa sinunkin blogiasi, hyvältä näyttää! :) Lueskelen varmasti enemmänkin heti kun tämä paniikki tästä vähän hellittää..

      Poista
    2. Hahah, en toki! Kyllä täälläkin on välillä kriiseilty ja epäilemättä monen monta tulossa vielä ennen h-hetkeä, joten parempi vain saada vertaistukea :D

      Poista
    3. Luulenpa, että jokainen morsmaikku haluaa purkaa fiiliksiä, niitä hyviä ja huonoja, mieluummin blogeissa ja hääryhmissä kuin jatkuvasti esmes kaasoille... :D Kaikki voittavat!

      Poista