sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Mekkomietteitä

Vaikka kaverini ompelikin minulle aivan täydellisen häämekon, niin hiljattain on alkanut hiukan kaihertamaan mieltä se, ettei minun tarvitse lähteä sovittelemaan erilaisia pukuja liikkeisiin. Kuitenkin se mekon etsintä on yksi tärkeä rituaali ennen häitä ja kokemus olisi kiva päästä jakamaan kaasojen kanssa. En myöskään uskalla lähteä tässä vaiheessa vain huvikseen katselemaan pukuja, ettei sieltä vahingossakaan löydy mitään ylitsepääsemättömän upeaa luomusta, joka on pakko saada. Budjetti ei tosiaan kestä mitään kallista "mutku mä haluan" -päähänpistoa! :D

Tuon pitsiepisodin takia tunnun olevan tällä hetkellä vähän jumissa näiden hääjärjestelyiden kanssa, sillä kutsujen askarteleminen on lähes ainoa konkreettinen asia tällä hetkellä, jota voisi tehdä valmiiksi. Se myyjä otti minuun muuten eilen yhteyttä ja lupasi lähettää uuden tilauksen expressinä, joten toivottavasti se ehtisi perille jo alkuviikosta! Pakko sanoa, että aivan loistavaa asiakaspalvelua häneltä. <3 Palautan sen alkuperäisen lähetyksen tietenkin takaisin myyjälle, jos se edes koskaan saapuu perille.

Mutta tosiaan, rupesin aikani kuluksi paremman puutteessa ja häähammaskolotusta paikatakseni miettimään, millaisia mekkoja lähtisin etsimään liikkeistä, jos minulla ei olisi vielä mitään valmiina ja päädyin malleihin, joissa on herkkiä pitsisiä yläosia, hihoja ja volyymia. Merenneitomallia haluaisin tunkea päälleni ihan kokemuksen vuoksi, vaikka koen sen omaan makuuni ehkä vähän turhan rohkeana valintana. Mieluummin peitän kuin paljastan. :D


Tämän kuvan olen aikanani tallentanut Pinterestiin, mutta en jostain syystä pääse alkuperäiselle sivulle, jonka voisin linkata tähän. :( Rakastan tuota pääntietä ja hihoja! Nimenomaan tuollainen ohut pitsiharso, josta kuultaa iho läpi, iskee suoraan ytimeen. <3 Pääntiessä pidän ehkä eniten sweetheart -mallista tai yksinkertaisesta V -pääntiestä.


Pitsinen selkäosa! <3 Myös tuollaiset leveät olkaimet/"hihattomat" mallit ovat ihania. Ja koko selän täydeltä nappikiinnitystä, oi kyllä!


Mielestäni selkäosa  voi hyvinkin olla avoin tähän tyyliin olematta kuitenkaan mauton. Itse asiassa tämä malli on aivan täydellinen, en keksi yhtäkään kohtaa, josta en tykkäisi! Ehkäpä kauhuskenaario omasta hääpuvustani voisi olla jotain seuraavaa:No, no, no!!! Toivottavasti pääntie ei ole saman mallinen, huh! :D Esittelen itseäni mieluummin kahden kesken aviomiehelleni, en koko juhlakansalle! :D Puvut ovat kyllä kauniita omalla tavallaan, mutta itse valitsisin jotain tämän tyylistä, noh, vaikka mieluummin johonkin Oscar-gaala -tyyppiseen tilaisuuteen.
Alaosassa puolestaan pidän kovasti sifongista ja tyllistä. Mitä kevyemmän ja ilmavamman näköinen, sen parempi! Koska yläosa on niin herkkis, niin helmassa saisi kuitenkin olla vähän näyttävyyttä ja volyymia ja sen pitäisi ehdottomasti olla täyspitkä. Pieni laahus on ok ja miksei helmaan voisi ommella jotain pitsisiä yksityiskohtiakin!


Voihan merenneito! Selailin merenneitomallisista mekoista kuvia vaikka kuinka kauan ja ehkä ylläoleva malli olisi helmansa puolesta lähinnä sitä, mitä voisin kuvitella pitäväni päälläni. Miten noissa ihan tosi pystyy liikkumaan? :D Tämä on tosiaan minun mittapuullani jo melko rohkeaa, mutta jos päättäisin räväyttää oikein kunnolla, niin valintani voisi hyvinkin olla seuraava:


Oh la la, hässäkkää kerrakseen! Siinäpäs oli omat mietteeni mekoista. Jos olisi varaa, niin varmaan hankkisin toisen puvun after partyille, koska kerrankos sitä saa pukeutua vimpan päälle! :)

Toivon hartaasti, että seuraava postaus käsittelisi vihdoinkin niitä kutsukortteja...

2 kommenttia:

  1. Kauniita mekkoja, itsekin tykkään hyvin samanlaisesta tyylistä. :) Tuon toisen mekon selkämys on kyllä upea, aivan täydellinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! :) Meitä taitaa olla melko monta saman tyylin fanittajia, haha :D Luulenpa, että romanttinen pitsi on todella jyrännyt catwalkeille viime vuosina, koska mielestäni aiemmin häämekot olivat useimmiten tehty jostain satiinikankaasta, tai sitten muistelen ihan omiani :D

      Poista