sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Uusi häätuoksu sittenkin :)

Olen tässä hiljattain poikennut kauppareissujen yhteydessä muutamissa kosmetiikkaliikkeissä ja tuoksutellut hieman hajuvesiä sillä silmällä, että joku löytö päätyisi myös ihan kassalle asti.

Etsin samantyylisiä tuoksuja, kuin aiemmassa postauksessani ja sain myös Facebookin hääryhmässä loistavia vinkkejä minulle sopivista hajuvesistä. Jotta nenä ei menisi taas aivan solmuun, tein tänään täsmäiskun ja tutustuin ainoastaan Nina Riccin l'eau Nina, Kenzon Flower In The Air ja Chloén Love Story -eau de toiletteihin.


Chloén tuoksu kolahti ja kovaa ja tiesin heti, että tässä Se Oikea nyt on! Ja vannon, että tuolla nimellä ei ollut mitään tekemistä päätöksen kanssa! :D En ollut aivan varma, mitä olin tuoksulta hakemassa, mutta kaikki muut aiemmat vaihtoehdot tuntuivat nenään liian hennoilta ja "vihreiltä," päiväkäyttöön sopivilta tuoksuilta. Ero olikin hienonhieno siihen, ettei Love Story ollut sitten taas liian voimakas ja myskinen, mutta omaan makuuni se oli juuri sopivan vahva ja juhlava, mutta samalla kuitenkin kevyt ja raikas! :)


Tuoksua kuvaillaan sanoilla floral, white floral, sweet, fresh ja citrus. Tähän verrattuna aiemmin hankkimani Chloé on astetta puuterisemman ja hennomman tuoksuinen. Hei vitsi, mitä analyysiä! :D Nyt pitäisi tosiaan malttaa pitää puteli visusti säilytyslaatikossa piilossa ja ottaa se käyttöön vasta sitten puolen vuoden päästä...

Täydensin muuten samalla reissulla myös wc-korien sisältöjä ja nyt kaikki tavarat ovat vihdoin kasassa. Ajattelin tuunata vielä muutamia juttuja siihen valmiiksi, niin sitten ei tarvitse enää kuin iskeä kori lavuaarin reunalle hääpäivänä. Tosi kiva saada joitain juttuja valmiiksi varsinkin nyt kun muutama tärkeä asia junnaa pahasti paikallaan. Toivon kovasti, että saisin heti tulevalla viikolla hyviä uutisia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti