maanantai 8. helmikuuta 2016

Pitsiä siellä, pitsiä täällä - hiiala hiiala hoi!

Ja ei, se alkuperäinen tilaus saati express -paketti eivät ole vieläkään tulleet perille! Päässäni taisi vähän napsahtaa, kun tulin tänään töistä kotiin ja postilaatikkoon oli tupsahtanut ensimmäinen erä photobooth-rekvisiittaa kaukaisesta Kiinasta asti. Tuotetiedoissa luvattiin, että toimitus on perillä noin kuukauden sisällä/kuluessa ja tosiaan viikko siinä sitten vain kesti. Kuinka ironista, että tuolta lätäkön takaa saa odottaa postia kuin joulua, mutta minkäs sitä kuljetuksille mahtaa...

En kerta kaikkiaan pystynyt enää istumaan paikoillani, kuuntelemaan kaskaiden siritystä ja katsomaan, kun aavikkopallot pyörivät horisontin ohi, joten tämä ilta onkin kulunut Etsyä selaillen ja epätoivoista hintavertailua tehden.


Päädyin lopulta tilaamaan rapiat 22 metriä kuvan mukaista pitsinauhaa Jenkeistä ja pulitin tästä lystistä noin 45 €. Leveyttä nauhalla on n. 10 cm, eli joudun siis leikkaamaan kutsuista hieman aiottua kapeammat ja harmaata korttipaperia tulee silti jäämään reunoilta jonkin verran näkyviin, mutta mielestäni tulostuspaperista taittelemassani protossa mittasuhteet eivät näyttäneet kuitenkaan ihan pöllöiltä. Kutsu jää myös joka sivulta jotain 1-1,5 senttiä kirjekuorta pienemmäksi, mutta ehkä se ei haittaa... Oikeasti, ei kukaan muu varmaan edes mieti tällaisia asioita?!

Plussaa tässä on ehdottomasi se, ettei minun tarvitse lähteä leikkaamaan isoa kangasta suikaleiksi ja myös tuo väri ainakin näin kuvan välityksellä miellyttää silmää. Minulla on kuitenkin vähän sellainen kutina, että lähiaikoina luukusta tulee kolahtamaan samaan aikaan kaikki tilaukset ja sitten kieriskelenkin pitsikassa hääpäivään asti... Noh, show must go on ja ainakin sitten on materiaaleja, joilla koristella! Laitoin kyllä ensimmäiselle myyjälle viestiä, jos hän voisi palauttaa tekemistämme kaupoista rahat takaisin ja tietenkin tässä tapauksessa palautan hänelle myöhemmin myös tuotteet, jos ne ikinä löytävät perille.

Että sellainen maanantai-ilta. Nyt sormet ja varpaat ristiin, että saadaan taas karavaani kulkemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti