keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Ryhtiliike!

Löysin vihdoinkin hyvät rintsikat häämekon alle Sellon Haloselta, josta nappasin matkaan nudet Triumphin Magic Wire -merkkiset samalla, kun kävin kyselemässä muutamasta kukkaliikkeestä alustavia tietoja hääkukista. Oli oikein hyvä ostos, vaikka kuulinkin myöhemmin, että samoja rintsikoita olisi saanut Sokokselta puolet halvemmalla! :D Mukaan tuli myös kahdet eri olkaimet.


Kaivoin kotona pitkästä aikaa mekkoni kaapista ja rupesin mallailemaan sitä rintsikoiden päälle, että varmasti ovat hyvät eikä mitään pääse vilkkumaan mistään kohtaa. Mekossa on selässä pitkä vetoketju, eikä sitä saa yksin kiinni ylös asti, joten rupesin oikein syynäämään käsikopelolla peilin kautta, että saanko sen kankaan vetskarin molemmin puolin vedettyä yhteen, jolloin vetoketjukin varmasti menisi kiinni. Mekko on kuitenkin tehty jo kesällä 2014.

Jaa-a! :D Kyllä se mekko ehkä saadaan tungettua päälle, mutta voi olla tällä hetkellä aika tiukan tuntoinen. Olenkin heti tällä viikolla tehnyt pienen ryhtiliikkeen ja lopettanut kaiken turhan napsimisen ja mussuttamisen arkena, mikä on jäänyt joulun jälkeen vähän tavaksi. Päätin myös lisätä liikuntaa, sillä monet kurssit, joilla kävin, loppuivat sopivasti jouluna ja töiden jälkeen onkin ollut niin kiva tulla vain kotiin sohvalle makaamaan.

Kävin eilen ensimmäisen kerran meidän työpaikan pienellä ghettokuntosalilla ja vaikka tein melko kevyillä painoilla, niin kroppa on ollut tänään ihan jumissa, säälittävää... Sain tästä ekasta kerrasta kuitenkin sen verran potkua, että aion aktivoitua tuon toisen maksullisen salijäsenyyden suhteen, koska siellä pystyy tekemään kuitenkin vähän eri juttuja kuin työpaikalla. Kaavailin viikkokunto-ohjelmaksi seuraavaa:

Maanantai: Töiden jälkeen työpaikan salille 30-45 min
Keskiviikko: Töiden jälkeen omalle salille 30-45 min
Torstai: Tanssitreenit 90 min
Lauantai/sunnuntai: Omalla salilla aerobinen treeni väh. 30 min
Lisäksi venyttelyä (joiden suhteen olen laiska)

Ulos minua ei saa hölkälle näillä pakkasilla sitten millään, kun tuntuu siltä, että hengitys alkaa vinkua jo siitä kun juoksee aamulla junalle! Mutta kyllä näillä tempuilla pitäisi turha pöhö lähteä sulamaan. :) Aikaakin on se päälle puoli vuotta, niin ei tarvitse asettaa mitään erityisiä tavoitteita kiinteytymisen suhteen.

Laitoin tänään muuten (hyvissä ajoin...) Wanhaan Bäckbyhyn sähköpostia siitä, että voisimme tavata toukokuussa suunnittelupalaverin merkeissä, jännää! Heilläkin varmaan täyttyy kalenterit kovaa vauhtia, joten toivottavasti saan sovittua jonkun hyvän ajan tässä vaiheessa vuotta ja mies, bestman sekä kaasot ehtivät myös mukaan. Laskin samalla, että maistraatin voi varata tasan kuukauden ja kahden päivän päästä, joten sitä odotellessa...

Onneksi korttiaskartelut voi polkaista käyntiin jo nyt, kun jättää vain tekstiosat vielä laittamatta! Meillä on kaasojen kanssa kahden viikon päästä talkoot ja minua odotti tänään kotona tilaamani satiininauhakin, johon olin oikein tyytyväinen. :) Haen perjantaina pitsit Postista ja voi kyllä olla, etten malta olla viikonloppuna tekemättä koevedosta kutsusta...

Aina välillä tulee perhosia vatsanpohjaan, palaset alkavat pikkuhiljaa loksahdella yhteen! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti