sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Ihanaa Love Me Do -häähuumaa


Loikoiltuani eilen koko aamun sängyssä ja juotuani aamukahvit, jätin miehen potemaan kuumetta peiton alle ja huristin itse bussilla Kaapelitehtaalle vielä viimeisiä hääfiiliksiä nuuskimaan. <3

Olin perillä siinä klo 13 pintaan, jolloin paikka olikin jo tupaten täynnä. Pakko sanoa, että oli kyllä tosi kiva pyöriä messuilla myös ihan yksin omaan tahtiin, kun ei tarvinnut huolehtia kenenkään viihtyvyydestä tai kiinnostuksen kohteista! Vaikka kolusin koko alueen läpikotaisin, niin jäin kuitenkin pisimmäksi aikaa kauneudenhoito-, askartelu-, kukka- ja herkkupisteille. Matkaan tarttui myös liuta inspiraatiokuvia ja osallistuin varmaan sataan eri arvontaankin.


Olen jo pitkään halunnut kokeilla tuollaista escape room -pelihuonetta. Paikalla olisikin ollut tilaisuus kokeilla 15 minuutin pituista pikapeliä, mutta jätin elämyksen kuitenkin väliin tällä kertaa. Ehkä sitten paremmalla ajalla jossain työpaikan tyhy -päivillä tai jopa polttareissa... ;)
Mielestäni "miesten jutut" olivat messuilla hyvin edustettuina ja napsinkin urakalla omalle miehelle esitteitä ja inspiraatiokuvia kotona näytettäväksi, vaikka tuskinpa ne saavat sen kummemmin töpinää töppöseen vielä tässä vaiheessa. ;) Kyllä tuo harmaa, pidempi takin helma ja solmukkeet vaan miellyttävät omaa silmää eniten! Toivottavasti myös mies valitsee jotain päällepantavaa samasta kategoriasta.
Rakastuin noihin karkkibuffeteihin oikein kunnolla! Sellaisesta saisi niin kauniin yksityiskohdan johonkin kulmapöydälle, mutta puren hammasta ja skippaan tämän ohjelmanumeron tällä kertaa jo ihan budjettisyistä. Sen sijaan photobooth -piste ei paljoa kustantaisi ja vaikka alussa olin sitä mieltä, että sellaista ei meille tule, niin taitaa tulla sittenkin... Tästä siis lisää myöhemmin! :D Menetin sydämeni myös alimmaisessa kuvassa olevalle shampanjavaunulle, joka olisi esimerkiksi polttareissa oikea jymy-yllätys. Täytyy olla varovainen, etten ala suunnittelemaan omia polttareitanikin tässä samalla, koska kaasot vaikuttivat ainakin viimeksi melko ehdottomilta sen suhteen, että kyseiseen ideariiheen minulla ei sitten ole mitään asiaa... :D


Oikea löytö oli eräs konditorialiike, joka tekee macaron -leivoksia ja ne saa tilattua sekä kuvanmukaisissa että neliskanttisissa muovirasioissa! Täytyy etsiä oikea käyntikortti tuolta laukun pohjalta ja jättää ehdottomasti tarjouspyyntö, koska pääsisin helpommalla, jos edellisenä iltana ei tarvitsisi alkaa itse pakkaamaan leivoksia laatikoihin, vaan koko paketin saisi valmiina. Joko luovun Muumi -mietelauseistani kokonaan vieraslahjojen yhteydessä ja ujutan ne esimerkiksi paikkakorttien toiselle puolelle, tai alan näpräämään niitä kuitenkin kiinni tuohon satiininauhaan edellisenä iltana... Johonkin ne on kuitenkin saatava!

Mieleen jäi myös eräs kukkapiste, joka vuokrasi jostain kumin/muovin tapaisesta massasta käsin tehtyjä kukkia. En ole oikein koskaan välittänyt tekokukista, mutta nämä olivat todella aidon näköisiä, eikä vuokrahintakaan päätä huimannut. Jos en esimerkiksi löydä mistään sopuhintaan niitä persikan värisiä kukkia pöytäasetelmiin, niin voisin hyvinkin harkita kyseisiä vuokrakukkia, jolloin niistä saisi varmasti vision mukaiset. Esittelijä sanoi, että he voivat nimittäin myös valmistaa uusia kukkia toiveiden mukaan, jos valikoimasta ei löydy sopivia! Eikä niitä kukaan pääsisi hypistelemään tai haistelemaan keskeltä pöytää, joten ajaisivat hyvin asiansa.

Vähän off topic menee, mutta jäin juttusille myös erään hammaslääkärin kanssa. :D Minua on vaivannut enemmän tai vähemmän jo vuoden verran vihlova hammas, jossa on kuulemma joku purentarasitus ja etenkin lämpimät/kuumat ruoat ja juomat aiheuttavat hetkellisen ärsyttävän tykytyksen suuhun. Hampaaseen on laitettu jo ainakin kolmesti fluoripinnoite, joka on auttanut vain hetkellisesti ja olenkin jo viittä vaille varaamassa aikaa juurihoitoon. Hammaslääkäri kuitenkin suositteli vielä kokeilemaan jotain ihme muovipinnoitetta, joka saattaisi olla vastaus ongelmaani. Hintaakin toimenpiteelle kertyisi vain joku 50-100 €. Aion antaa vielä tälle vaihtoehdolle tilaisuuden, mutta jokin pysyvä keino on keksittävä ennen hääpäivää, koska en todellakaan anna minkään hermoja kiristävän hammassäryn viedä huomiota itse juhlista!

Summa summarum, pidin Love Me Do -tapahtumasta paljon, melkeinpä enemmän kuin Wanhan Sataman messuista viikko sitten. Mielestäni tarjonta oli jotenkin urbaanimpaa ja perinteistä poikkeavaa ja inspiroi minua oikein kunnolla. :) Eli ei kun nyt vain hienosäätöjä tekemään sekä odottamaan niiden isojen linjausten varmistumista omien kekkereiden suhteen!

3 kommenttia:

 1. Hei! Et sattumoisen ole etsinyt mainitsemaasi käyntikorttia? :) Olisin kiinostunut kyseisen konditorian nimestä.

  VastaaPoista
 2. Hei! Et sattumoisen ole etsinyt mainitsemaasi käyntikorttia? :) Olisin kiinostunut kyseisen konditorian nimestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips! Käyntikorttia en varmasti enää löydä, mutta nettisivut jäivät mieleen. :) Tässä, ole hyvä: http://www.pinklemon.fi/

   Poista