tiistai 26. tammikuuta 2016

Häätuoksuni

Minulla on kolme suosikkituoksua, joista olen tässä talven mittaan arponut, mikä niistä olisi myös häätuoksuni kesällä. Facebookin hääryhmässä muistan lukeneeni joskus vinkin, että häitä varten kannattaa ostaa aivan uusi tuoksu, josta tulisi aina ensimmäisenä mieleen se hääpäivä sitten myöhemmin, mutta en usko löytäväni tähän hätään mitään sellaista tuoksua, joka päihittäisi nuo lempparini. Ei sitä kuitenkaan koskaan tiedä!


Pisimpään käytössä ollut tuoksuni on muistaakseni Yves Sain Laurentin Elle (limited edition) EdT, jonka ostin eräänä kesänä synttärilahjaksi itselleni. Tuoksua kuvaillaan seuraavilla sanoilla: citrus, white floral, soft spicy, amber ja animalic. Nyt kun haistoin tätä uudestaan korkin alta, niin tulee kieltämättä mieleen jotkut nuoruuden päivät, kun olin vielä alle 25-vuotias ja meillä oli kavereiden kanssa aivan pirskatin hauskaa villeissä opiskelijabileissä! <3 Hih, ei siis jatkoon. :D


Chloén uusimman EdT -tuoksun ostin viime jouluna itselleni risteilyltä lahjaksi, vaikka minulla ei ehkä olisi ollut varaa siihen juuri silloin. Tuoksua kuvaillaan sanoin floral, rose, powdery, woody, ozonic ja citrus. Tämä on jollain tasolla minulle sellainen voimaannuttava hyvän olon tuoksu! Kun nuuskuttelin tätä ensimmäisiä kertoja, pääsin samoihin aikoihin vihdoin eroon työkuvioista aiheutuneesta stressistä ja myös uudessa työssä asiat alkoivat pikku hiljaa sujua alkuopettelun jälkeen. Tuoksua haistellessa tuntuu siltä, että kaikki on nyt hyvin ja voin keskittyä pitkästä aikaa vain mukaviin asioihin. Myös mieheni pitää tästä eniten. :)


Miss Diorin Blooming Bouquet EdT on viime kesäisiä ostoksiani ja jos en väärin muista, niin jälleen myöskin itselle hankittu lahja. En näköjään raaski ostaa vähän hintavampia "turhakkeita" itselleni ilman painavaa syytä, haha. :D Tuoksua kuvaillaan seuraavasti: rose, floral, fresh, fruity, citrus ja musky. Tämä on minulle ehdottomasti rakkauden ja täydellisen lomapäivän tuoksu! Kevyt, herkkä ja arvokas ja olen varma, että jättimäinen kimppu pehmeän pastellin värisiä kukkia tuoksuisi juuri tältä. <3 Alun perin kiinnostuin tutkimaan kyseistä tuoksua kaupassa erään Diorin mainosvideon perusteella, eli liekö häät olleet jo silloin salaa mielessä... ;)Tällä hetkellä olen kallistumassa sille kannalle, että Miss Dior on Se Oikea ja tulee antamaan viimeisen silauksen asukokonaisuudelleni. Toisaalta myös the parfyymin metsästys kutkuttaa häähullua mieltäni juuri sopivasti... Eihän siinä mitään menetäkään, jos käyn tuoksuttelemassa kauniita pulloja lähempänä kevättä? ;) Jos satun vielä löytämään jonkun kevyen, raikkaan, hennon kukkaisen Eau de Toiletten, niin saatan hyvinkin muuttaa vielä mieltäni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti