sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Väliaikakuulumisia :)

Kihisen innosta ja jännityksestä, koska suunnitelmia on jo lyöty vähän lukkoon, mutta ihan kohta alkaa tapahtua oikein kunnolla!

Tapasin torstaina Helsingin Kalliossa sijaitsevassa Syväsen Kukka -nimisessä kaupassa Outin, jonka kanssa vaihdoimme ajatuksia hääkukista. Sain niin hyvää ja asiantuntevaa palvelua maltillisilla hinta-arvioilla, että päätin ehdottomasti tilata kaikki kukat häneltä! Erityisesti plussaa myös siitä, että kukat voi hakea jo edellisenä iltana, nimittäin ne säilyvät hyvänä yön yli jääkaapissa ja maljakoissa, mikä helpottaa varmasti hääaamun kiirettä.

linkki (kuvitelkaa neilikat vaalean oransseiksi! <3)

Hääkimppuni tulee olemaan pyöreä, keskikokoinen vaalean oranssin sävyisillä neilikoilla ja reunoille asetellaan ihanaa valkoista harsokukkaa! <3 Lisäksi tilaan harsokukkaa hiuksiini, jotka työstetään kampaajalle helposti käsiteltäväksi. Pöytiin tulee ne persikan väriset miekkaliljat. Miehen viehe on vielä vähän kysymysmerkkinä, koska menemme vasta ensi viikon keskiviikkona etsimään hänelle pukua, jonka jälkeen tiedämme paremmin, sopiiko viehe puvun kanssa vai ei (ja kyllä, se aika TÄYTYY varata sinne pukuvuokraamoon, kuten koetin miehelle jankata, joten sovitusreissu ei onnistunut silloin tiistaina päivän varoitusajalla... :D).

Viikon päästä 23. päivä koittaa kutsujen vastauspyyntöjen takaraja ja tästä viikon päästä onkin supertärkeä tapaaminen juhlatilalla, jonka jälkeen olemme paljon viisaampia kaikkien aukkokohtien suhteen. Samalla viikolla 5. päivä treffaamme meidän valokuvaajan ja siitä seuraavalla viikolla on aika juonia videokuvaajan kanssa. Olen aivan varma, että palaset loksahtelevat kesäkuun aikana paikoilleen!

Askartelin myös budjetin parissa pitkästä aikaa ja tuli aivan superhyvä fiilis, koska enää ei tarvitsee säästää kuin vain 1000€, joka ei tunnu tämän kaiken pihistelyn jälkeen enää tempulta eikä miltään! En ole laskenut tähän tulevia bonuksia, koska ne eivät ole kuitenkaan varmaa tuloa, joten uskon, että rahat riittävät varmasti myös niihin viimeisiin yllättäviin hankintoihin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti