tiistai 15. joulukuuta 2015

Vähän erilainen vieraskirja...

...Nimittäin vieraskirjeet! Eräs tuleva morsian esitteli ihanassa Facebookin Häät 2016-ryhmässä ostamaansa kirjesettiä, mihin häävieraat saavat kirjoittaa lyhyet muistamiset hääparille. Innostuin ideasta valtavasti, koska mielestäni pikkuruisia kirjeitä on paljon hauskempi lukea kuin isoa vieraskirjaa, joten oma kirjelaatikkohan se oli sitten saatava. Luulenpa myös, että kirjeistä saattaa löytyä vaikka mitä juttuja, kun taas kirjaan olen nähnyt kirjoitettavan yleensä vain pelkän nimen.Tämä olikin todellinen löytö! Ostin siis Aliexpressiltä kiinalaisesta Angela gift -nimisestä firmasta tuon pikkuruisen, 60 korttia, kuorta ja tarraa sisältävän laatikon ja katsokaa nyt, mikä söpö kakkupaperi ja avain tuohon päällekin oli sidottu! Paketti maksoi vain uskomattomat 7,50 € ja kuljetus oli ilmainen. :) Oletin, että paketti olisi ollut suurempi, mutta se olikin tosi kevyt ja mitoiltaan vain noin 13 x 8 x 3 cm.Ehdin jo epäillä, mahtuukohan laatikkoon muka oikeasti niin paljon tavaraa, mutta ensimmäisenä sieltä löytyi kuin löytyikin tarra-arkki sekä sen alta kortit ja kuoret. Olin erityisen ilahtunut siitä, että jokainen kortti ja tarra näytti olevan keskenään erilaisia! :) Tästä saa nimittäin oivan "ohjelmanumeron" häihin, kun vieraat valitsevat mieleisensä kortin ja näpertelevät sen valmiiksi. Meidän kutsuttava vierasmääräkin putosi juuri vajaaseen 60:een, joten kaikille halukkaille riittää varmasti oma kortti. Palaset tuntuvat todellakin loksahtelevan paikoilleen kuin itsestään!

Avaan hääpaikalla varmaankin kuoret sinetistä ja asettelen ne laatikkoon vierekkäin korttien kanssa sekä tarrat erikseen pöydälle. Lisäksi laatikon kansi pitää liimata jotenkin kaksinkerroin eli ajattelin tuohon pyöreälle alueelle kirjoittaa vaikka, että Vieraskirjeet. Ehkä voisin siihen kylkeen hankkia myös valokuvakehyksen, jossa on pienet ohjeet vieraskirjeen täyttämisestä. Lisäksi pitää muistaa hankkia muutama kynä ja joku rasia/kori, mihin valmiit kuoret pudotetaan.

2 kommenttia:

  1. Olipa hieno löytö! Mahtava idea. Aliexpressistä löytyy kyllä kaikkea mahdollista. :D Kivalta vaikuttava blogi, jään seuraajaksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ciao bella! Tervetuloa seuraamaan, aktivoidun päivitysten suhteen varmasti tammikuun puolella kun ollaan ensin tästä joulusta selvitty :D

      Poista