keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Happy Holidays!

Mitä vitsiä, aika on kulunut jälleen kuin siivillä ja havahduin alkuviikosta siihen, että pian on jo joulu!

En ole joulujutuiltani paljon ehtinyt häitä ajatella, mutta onneksi kaikki asiat saatiin hyvissä ajoin valmiiksi, joten nyt voinkin keskittyä vapaiden ajaksi pelkästään syömiseen ja nukkumiseen, haha :D Olen ollut tosi väsynyt viime päivinä eivätkä pitkät yöunetkaan ole auttaneet ja vaikka minulla ei olekaan varsinaista lomaa, niin nämä pidennetyt viikonloput ovat enemmän kuin tervetulleita tähän väliin.

Menemme huomenna aamupäivästä minun vanhempieni luokse laittamaan joulupöytää ja saunomaan. Lisäksi seuraan liittyvät sisarukseni ja kummitätini. Koska vanhempani eivät asu kaukana, nappaamme illalla auton lainaan ja ajamme omaan kotiin yöksi. Joulupäivänä onkin vuorossa kyläily mieheni äidin ja hänen miehensä luona sekä auton palautus. Loppuajan varmaan vain rötväämme kotona suklaiden ja telkkariohjelmien parissa, kuulostaa ihanalta!

Palaan varmaan blogin pariin siis ensi vuoden puolella, jolloin alkavat kutsukortit ja Wanhan Sataman The Häämessut olla ajankohtaisia aiheita. :) Sitä ennen kuitenkin rentouttavia juhlapyhiä sekä onnekasta uuttavuotta kaikille! <3

Näin meillä parisen vuotta sitten jouluaattona..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti