torstai 3. joulukuuta 2015

Laseissa kuohuvaa, silmissä kultaa...

Haluaisin hääpäivästämme kuvien ja sormuksen lisäksi vielä jonkun muun muistoesineen, jota on kiva hypistellä myöhemmin ja muistella kivoja juhlia. Innostuin sitten hankkimaan meille omat skumppalasit kaiverruksilla! Ne ovat siitäkin hyvä ostos, että voin vaikka aina häiden vuosipäivänä kohottaa miehen kanssa maljat uudestaan samoista laseista. :) Ajattelin hommata oikein jotain hienoa sarjaa olevat lasit, mutta ihastuin sitten Pentikin edullisiin Valo -kuohuviinilaseihin. Tykkään kovasti tuosta pohjan kaiverruksesta ja kun lasissa on nestettä, niin ne saavat aikaan kivan efektin.


Ajattelin alkaa myöhemmin ihan keräilemään tätä sarjaa, koska meillä on melkein kaikki kodin irtaimisto ostettu Ikeasta ja olisi hiljalleen kiva alkaa päivittämään sitä vähän laadukkaamman/persoonallisemman näköisiin tavaroihin.

Vaikka lasit olivat hinnaltaan todella kukkaroystävällisiä, itse lasien kaiverruksen hintahaitari meinasi tuottaa tuskaa. Kävin Forumin kultasepänliikkeissä kyselemässä hintoja ja pahimmillaan kaverruttaminen olisi maksanut 65 € per lasi! Lopulta päädyin jättämään lasit Forumin Kultajouseen, jossa hinta oli "vain" 26 €/kpl. Onneksi itse laseille ei kertynyt sen enempää hintaa, koska kaiverrukset tehtiin omalla vastuulla, eli jos lasi olisi käsittelyn aikana vielä kaiken kukkuraksi hajonnut, niin se olisi jäänyt sitten omaksi tappioksi. Tosi kivat niistä kuitenkin saatiin!Noita kelpaa kilistellä :) Olisin halunnut tekstit ehkä hieman suuremmiksi, mutta toisaalta eipä niiden tarvitse kovin pitkälle erottua. Kaiverrukset tehtiin ilmeisesti käsin, koska eivät ole täysin identtiset keskenään, joten siihen nähden olen lopputulokseen ja laatuun tosi tyytyväinen. Kuvien ottamisen jälkeen käärin nämäkin ihanuudet haikein mielin tiukasti pakettiin ja nostin vaatekaapin hyllylle muiden tavaroiden joukkoon odottamaan valoisampia päiviä... Pääsisipä jo kohottamaan maljoja! Olen itse asiassa lähdössä tulevana viikonloppuna kavereiden kanssa pikareissulle Tallinnaan ja keräilen sieltä erilaisia maistiaispulloja juhlien juomatarjoiluja silmällä pitäen. Viiniasioihin palaankin varmaan sitten ensi kerralla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti