maanantai 2. marraskuuta 2015

Little hidden secrets: Sukkanauha

Shoppailuvimmani löydökset alkavat olla pikkuhiljaa kahlattu läpi, mutta esittelyvuoroon ehtii päästä kuitenkin vielä viekoitteleva sukkanauhani! Löysin, mistäpä muualtakaan kuin Etsystä, loppujen lopuksi sellaisen sukkanauhan, joka ei ollut kiiltävää satiinia ja johon ei oltu ommeltu timantteja. Nappasin tämän ostoskoriini turkkilaisesta UnionTouch -nimisestä kaupasta eikä hintakaan päätä huimannut. Maksoin sukkanauhastani päälle 8 € plus noin 3 € postikulut.


Ostos oli pakattu läpinäkyvään muoviin ja päälle oli liimattu reissussa lytistynyt iso rusetti. Kaupan tekijäisiksi sain myös muutaman ruusun terälehden ilmeisesti fiilistä luomaan sinne hääyön pikkutunteihin ;) Halvalla ei tosiaankaan saa aina laatua, mikä päti myös tämän ostoksen kohdalla. Tuote oli kuvan mukainen ja kaunis, mutta jotenkin todella "kovan" ja epämiellyttävän tuntoinen jalassa.Tosin purskahdin melkein nauruun kun näin, minkä kokoinen nauha oli! Vaikka siihen oli ommeltu puolen mitalle joustavaa kuminauhaa, niin epäilin silti vahvasti, että saisinko mokomaa hilattua edes polven yläpuolelle asti. No, hyvinhän se reiden puolelle asettui, mutta nafti koko varmasti osaltaan vaikutti materiaalien ohella käyttömukavuuteen. Hitto, kun pitää olla paksut supisuomalaiset persjalat, niin ei oikein nuo ulkomaan ihanuudet istu samalla tavalla kuin katalogikuvissa! :D


Ja siis tältähän nauhan pitäisi ilmeisesti näyttää. Valitettavasti ei näytä kyllä yhtä hemaisevalta omassa jalassani eikä kuvamateriaalia ole luvassa, haha! :'D Onneksi ostin tuotteen oikeastaan vain sukkanauhan heittoa varten, joten huono materiaali/istuvuus ei siis ole tässä kohtaa ongelma ja ajaa varmasti asiansa. Luulenpa, että käyn pujottamassa nauhan jalkaani hieman ennen kyseistä ohjelmanumeroa, jotta ei tarvitse koko päivää kärvistellä nauha jalassa ja pelätä, että se putoaa ennen aikojaan.

Ps. Joku varmaankin kiinnitti huomiota banneriin, johon on ilmestynyt pienellä muokkauksella hieman lisää tekstiä. Koko hääprojekti lähti alun perin etenemään ajatuksesta kesähäistä vuodelle 2016, mutta nimi tuntuu näin myöhemmin vähän hölmöltä varsinkin kun häätkin pidetään vasta loppukesän mainingeissa elokuussa. Mutta siis: Yhteisellä matkalla. Sitähän tässä yksinkertaisuudessaan ollaan taitettu useampi vuosi ja matka jatkuu juhlien jälkeenkin, joten sopinee myös blogin nimen jatkeeksi. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti