lauantai 31. lokakuuta 2015

Lisää piperryksiä: Korvakorut~

Pakko myöntää, että osaan kyllä olla ärsyttävä pikkutarkka pilkunviilaaja ja yksityiskohdat ovatkin minulle tosi tärkeitä. Kynsikoristelujen lisäksi olen miettinyt esimerkiksi koruja, jotka laitan hääpäivänä päälleni. Loppujen lopuksi mekon pääntie on niin kaunis ja uskoisin, että kampauksestani kukkineen tulee sen verran näyttävä, että mielestäni sormukset ja korvakorut ovat ihan riittävä lisä näihin juhlallisuuksiin.

Mutta millaiset korvakorut? Minussa on hieman harakan vikaa ja pidän kaikesta kimaltavasta, mutta jostain syystä meille on näköjään tulossa täysin blingblingittömät häät. Oikeuksiinsa pääsevät näissä kekkereissä pitsit, helmet ja hopea, joten halusin myös korvakoruni hopeisena pisaranmuotoisilla riippuvilla helmillä. Kaikista halvimmaksi olisi tullut käydä jossain Glitterissä ostamassa korvikset, mutta haluan pukea häihin vähän arvokkaammat korut, jotka kestävät aikaa ja kulutusta. Voin sitten joskus vanhana korviksia kiinnittäessäni muistella, kuinka käytti niitä ensimmäistä kertaa omissa häissäni. :)

Ja niitä oikeitahan ei meinannut löytyä kotimaan valikoimista sitten millään! Rohkaistuin viimein selailemaan Etsya ja nämä kaunokaiset olivat itse asiassa aivan ensimmäinen ostos, jonka tein sieltä. Riippuvan helmen lisäksi halusin, että korviksissa olisi joku juju ja nämä israelilaisen My Little Briden (Efrat Davidsohnin suunnittelemat) korut pienine lehtineen sopivat kukkien ja mekkoni kukkaistyttöhelman jatkeeksi kuin pisteenä i:n päälle.


Vitsit, mitä asiakaspalvelua! Olin aivan otettu saatekirjeestä ja etenkin rasiasta löytämästäni suomeksi kirjoitetusta pikku huomionosoituksesta. :) Korut maksoivat päälle 23€ plus postikulut 8€, mielestäni ei siis ollenkaan paha hinta! Lukko oli kunnollinen ja korvikset tuntuivat muutenkin mukavan painavilta/"tukevilta" korvissa. Nyt pitäisi malttaa olla käyttämättä näitä vielä muutamaan kuukauteen, mutta ajattelin laittaa nämä kuitenkin korviini huomenlahjakuvauksiin muutaman viikon päästä. Ja varmasti näille löytyy myös käyttöä häiden jälkeenkin!


Heippa, tällainen naama täällä muuten kirjoittelee. :D En ole tainnutkaan aikaisemmin näyttää nenääni koko blogissa. Tuossa kuvassa taisi muuten yksinäinen kihlani varastaa korviksilta huomion. ;) Vähänkö muuten nyt häiritsee, että ainoaa kultaista kimallusta juhlissa tulee olemaan vaan minun sormuksissa. Mutta ehkä en anna tämän pikkujutun häiritä suunnittelua. ;)

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että sinäkin tykkäät! :) On se jännä, miten joistain jutuista pelkästään kuvaa katsomalla tietää, että tämä se on, mitä on koko ajan etsinyt :D Kannattaa siis luottaa omiin fiiliksiin kaikessa päätöksenteossa :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Taisi olla nappivalinta. :D En jaksaisi enää odottaa, että saisin kasata kaikki osaset päälleni ja nähdä vihdoin kokonaisuuden päästä varpaisiin!

   Poista
 3. Toi kaason lahja idea oli kyl hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Kiva kuulla, jos olen valinnut hyvin, koska nuo korut on aina vähän riskejä ostaa jollekulle toiselle. Mielestäni ne olivat kuitenkin aika neutraalit, että toivottavasti sopii moneen makuun :)

   Poista
  2. Ajattelin ihan samaa kun katsoin lataamiasia kuvia. Olen yrittänyt itse etsiä etsystä kaasoille lahjoja. Itselläni on neljä kaasoa x) joten lahjoja tarvitsee muutaman :)

   Poista
  3. Jos päätät hankkia nuo samat korut, niin olisi kiva kuulla, mitä sinun kaasosi tykkäsivät niistä! :)

   Poista