sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Sananen wc-koreista

Enpä olisi ikinä uskonut, että höpsähdän näin pahasti näiden juhlien järjestämisestä, mutta pakko sanoa puolustukseksi, että nautin suunnattomasti kokonaisuuden rakentamisesta ja pienten yksityiskohtien miettimisestä hartaasta budjetoinnista nyt sitten puhumattakaan! :) En koe eri palveluntarjoajien vertailua ja tuoteluetteloiden selailua tippaakaan stressaavaksi, vaan päin vastoin saan kiksejä siitä, kun onnistun jollain ovelalla kikalla säästämään alkuperäisestä budjetista tai löydän jonkun huippujutun netin syövereistä. Tämä on vissiin sitä hiipivää hulluutta... ;)

Shoppailujen piti olla tältä erää tässä, mutta okei, yksi ostos mahtuu vielä mukaan! :D Törmäsin sattumoisin jossain Facebookin hääkirpparilla kauniisiin metallilankakoreihin, jotka visioin välittömästi wc-koreiksi ja kävin Steissiltä nappaamassa ne edelliskesän morsiolta matkaan. Kunpa olisikin varaa kuorruttaa jopa juhlapaikan vessa vimpan päälle hääasuun, mutta onneksi pienillä sievillä yksityiskohdilla saa myös ihmeitä aikaan. Olen koko ajan järjestänyt juhlia vieraat silmällä pitäen ja tämä jos mikä on mukava pieni ele vieraiden mukavuutta ajatellen.


Tosi ärsyttävää muuten kun nyt alkaa jo olla niin hämärää, että kun pääsen töistä kotiin, niin päivänvalo ei enää riitä ostosten kuvaamiseen ja keinovalo ei koskaan ole yhtä hyvä vaihtoehto. :( Mutta, emme anna sen häiritä!

Korit ovat niin sievät, että mielestäni ne eivät tarvitse mitään liinoja pohjalle, vaan tuotteet voi asetella suoraan paikoilleen. Näitä kuvauksia varten heittelin vähän sekalaista tavaraa koriin nähdäkseni, miltä lopputulos mahdollisesti näyttäisi, mutta itse juhlaan olen ajatellut seuraavia emergency-paketteja:

Naisten vessa:
- laastareita
- suolaa viinitahroille
- kurkkupastilleja hengitystä raikastamaan
- särkylääkettä
- spray-deodorantti
- hiuslakka
- hakaneuloja
- siteitä/tamponeja
- muutamat sukkahousut

Miesten vessa:
- laastareita
- suolaa viinitahroille
- kurkkupastilleja hengitystä raikastamaan
- särkylääkettä
- spray-deodorantti
- hiusvaha
- kampa


Nyt pidätte minua varmasti täysin sekopäänä, mutta haluaisin ehdottomasti löytää myös Lambin Rakkaustarinoita-vessapaperia!! Ajatus siitä, että rakkausrunoilla pyyhkii ahterinsa jakaa varmasti mielipiteitä, mutta mielestäni se on loistava sisustuselementti ja sillä saa etenkin luotua sitä hääjuhlafiilistä pikkurahalla. :D

Olen löytänyt muutamasta isommasta marketista ainostaan teeman mukaista talouspaperia ja kuulinkin, että Lambi käynnistää tästä kampanjan aina keväisin, joten luultavasti rullat ovat viimevuotisesta varastosta. Toivottavasti bongaan vielä jostain sitä vessapaperia ja toivon toki kovasti, että kampanja toteutetaan myös tulevanakin keväänä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti