torstai 5. marraskuuta 2015

Myös häälaukku on nyt hankittu ja asusteet alkavatkin olla kasassa!

Piti oikein kunnolla miettiä, minkälaisen laukun ostaisin häihin. En ollut edes ajatellut koko asiaa kunnes tajusin, että täytyyhän kännykät, kotiavaimet, meikit sun muut saada johonkin järkevään paikkaan myös juhlien ajaksi! Halusin melko yksinkertaisen laukun, mutta kaikissa tarjolla olevissa tuntui olevan paljon kaikkea härpäkettä, eivätkä ne sellaiset simppelit pyöreät ranteessa roikkuvat pussukat olleet yhtään minun juttuni.


Rakastuin tähän Rainbow Clubin Lisette-laukkuun ja se olisi mätsännyt hyvin myös samaa merkkiä olevien kenkieni kanssa, mutta Suomessa keikkuva noin 100€ hinta tuntui liian suolaiselta yhdestä laukusta maksettavaksi. Kenkiin olin valmis panostamaan jo käyttömukavuuden takia, mutta laukkusta budjetoin maksavani noin 50€ verran. Kaikkea ei voi siis saada! :(

Jälleen kerran pulmani ratkaisi ihana Etsy, jonka kautta löysin jenkkiläisen The Ombre Mouse -nimisen yrittäjän tekemiä laukkuja, joista yksi muistutti hieman tuota himoitsemaani Lisetteä. Laukkuun oli mahdollista saada kimalteleva koriste, mutta sain helposti neuvoteltua myyjän kanssa laukun ilman koristetta, jolloin hintakin oli hieman halvempi :)


Olen todella tyytyväinen ostokseeni! Laukku oli tismalleen samanlainen kuin kuvauksessa ja erittäin hyvin valmistettu. Se oli ehkä hieman suurempi, mitä odotin, mutta mahtuupahan ainakin kaikki tarvittava mukaan hääpäivänä. Tässä on nyt sitten sitä kiiltävää satiinia, mutta eipä se haittaa, koska päälle ommeltu pitsi peittää kiiltoa ihan tarpeeksi. Täytyy vielä selvittää myyjältä, voiko kankaan värjätä myöhemmin, koska haluaisin käyttää laukkua myös muissa juhlissa. Valkoinen pitsilaukku harvoin sopii muiden juhlavaatteiden kanssa, joten jos värjääminen pilaa kankaan, niin yritän sitten varmaan myydä tämän häiden jälkeen.


Maksoin laukusta 30€ plus päälle postikulut 5€. Korun kanssa laukku olisi maksanut noin 35€. Toimitus kesti tavallista kauemmin, koska laukku jäi jumiin Tulliin ja jouduin maksamaan sinne vielä päälle 8€ alv-maksunkin, mikä kieltämättä ärsytti hieman. Kaiken kaikkiaan laukulle tuli siis hintaa melkein 45€, mikä nyt kuitenkin oli vähemmän kuin se huntin maksava Lisette. Aika outoa silti, että olen tilannut EU-alueen ulkopuolelta muutakin tavaraa, mutta tämä ostos oli ainoa, josta jouduin maksamaan veroa. Kannattaa kuitenkin pitää tämä mielessä yli 22€ ostoksissa, jotta ylimääräiset maksut eivät tule sitten yllätyksenä, kuten minulle kävi.

Nyt alkavat siis asusteet olla kasassa! Ainoa tärkeä hankinta on vielä hyvät olkaimettomat rintsikat mekon alle, mutta ne ehtii ostaa ensi kesän puolella ennen mekon sovitusta ja viimeistelyä. Viimeisimpien käänteiden perusteella lisää shoppailupostauksia on varmasti luvassa, mutta luulenpa, että hankinnat olivat tältä erää tässä.

Mitähän sitä seuraavaksi keksisi? :)

2 kommenttia:

 1. Kaunis laukku! Valitettavasti se tuskin värjäytyy, sillä yleensä noin edulliset laukut on tehty edullisesta satiinista. Se lisetten satiini on varta vasten suunniteltu värjättäväksi, ja pitsi on puuvillapitsiä, eli siitä johtuu myös se hinta.

  Mä olen huomannut että jenkeistä tilatut jutut jää hanakammin tulliin, mutta mua se ei ole koskaan haitannut, verot menee hyvään tarkoitukseen (vaikka en niistä juurikaan pääse itse nauttimaan ;) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooh, ei ollut tätä ostosta hinnalla pilattu! :D Ehkäpä joku muu saa tästä hyvän laukun omiin juhliinsa sitten. :)

   Eipä nuo verot nyt sinänsä iso kuluerä ollut, mutta ärsytti aluksi kun en osannut niihin etukäteen varautua ja ehdin säikähtää, jos laukulle tulikin hintaa yhtäkkiä sen satasen :D Sit joskus kun mulla on paljon rahaa, niin ostan kyllä kaikki mun vaatteet ja asusteet mittatilauksena! <3

   Poista