lauantai 26. syyskuuta 2015

My precious~

Eipä tässä ehdi työmurheita murehtia kun innostuimme kaason kanssa käymään aamulla hääoutletissa (joka oli vähän surkea eikä sieltä löytynyt mitään) ja tämän jälkeen kiersimme aikamme kuluksi eri koruliikkeitä, joissa oli kaikissa alennusmyynnit menossa. Saatiin tosi hyvää palvelua myyjiltä ja he osasivat kaivaa kärsivällisesti juuri sopivia vaihtoehtoja esille, vaikka en varsinaisesti ollutkaan ostoaikeissa.


Tällaisia ihanuuksia tuli soviteltua eri liikkeissä! Tultiin siihen tulokseen, että sormuksen pitää ehdottomasti olla ohut ja timantit eivät ehkä saakaan olla kovin korotettuja, vaan mielellään upotettuna kihlasormusta matalemmalla, jotta kihlan yksinäinen timantti ei riko tasapainoa tai näytä muuten vain hölmöltä. Ehdottomasti rivitimanttisormus keltakultaisena.

Ajatus lähti vasemmalta yläkulmassa olevasta mallista ja myyjä kehoitti vielä käymään toisessa heidän liikkeessään, josta löysimme oikealla yläkulmassa, samaa sarjaa olevan sormuksen, jossa oli vähemmän timantteja. Tämä malli oli kuitenkin ehkä liian paksu ja tulimme tässä vaiheessa tulokseen, että keltakultainen sopii paremmin pakettiin, koska muuten kihlan keltakultainen rengas jää vähän yksinäisen näköiseksi.

Vieressä oli vielä toinen koruliike, joten poikkesimme huvikseen sielläkin, jossa katseen vangitsi vasemmalta alhaalta löytyvä bling bling. Hintakin oli ulkonäön mukainen ja vaikka sormus oli aivan mielettömän ihana ja tyylikäs, niin ehkä kuitenkin omaan makuuni, noh, liian hintava ja vihkisormuksen kaveriksi liian massiivinen.

Mutta, sitten SE löytyi viimeisestä kaupasta, johon vähän väsyneinä menimme nopeasti pyörähtämään. Molemmat sormukset oliva about tismalleen saman paksuisia ja ne oli kuin hitsattu yhteen! Sormusta pitäisi hieman pienentää, jolloin myös timantit kieräisivät vielä kauniimmin sormen ympäri, koska nyt joistain kuvakulmista sormuksen kaari näytti aavistuksen kulmikkaalta.


Tässä vielä lähikuvaa ihanuudesta! <3 Ajattelin vielä miettiä muutaman yön yli, mutta myyjä antoi minulle niin hyvän tarjouksenkin, joten saattaa hyvinkin olla, että käyn jo ensi viikolla kotiuttamassa tämän aarteen. Oikea hinta olisi siis päälle 600€, mutta saisin sen alennuksen jälkeen hintaan 425€, eli ei todellakaan paha ja istuisi budjettiin paremmin kuin hyvin. Olen todella innoissani, koska tuo sormuksen löytäminen on ollut melkeinpä haastavinta tähän mennessä ja olin jo hieman luopunut toivosta, että kihlalle löytyisi koskaan joku todella mätsäävä sormus kaveriksi. Tästä on hyvä jatkaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti