torstai 17. syyskuuta 2015

Häidemme väriskaala

// Tekstiä editoitu 20.9.

Olen miettinyt jo hyvän aikaa väriteemaa häihimme ja aihe nosti taas päätään kun havahduin siihen, että kutskukorttien suunnittelu alkaa olla ajankohtaista jo muutamien kuukausien päästä. Kutsuihin olisi kiva saada samoja värejä, mitä häätilassa tullaan näkemään.

No, ensinnäkin Wanha Bäckby on jo sinänsä niin uskomattoman kaunis juhlapaikkana, ettei se mielestäni vaadi juurikaan koristeita näyttääkseen hyvältä. Olin aivan myyty nähdessäni, että koko tila oli maalattu valkoiseksi ja seiniä kiersivät isot kauniit ikkunat. Jopa kattovalaisimet olivat juuri omaan makuuni sopivat ja kuin pisteenä i:n päälle tuolitkin oli mietitty tilaan sopiviksi.


Luonnollisesti siis yksi väreistä tulee olemaan puhtaan valkoinen. Lisäksi olen aivan tajuttoman ihastunut hentoon persikan sävyyn, koska vaaleanpunainen tuntuu liian imelältä. Haluaisin, että väriä tulisi olemaan hääkimpussani ja ehkäpä myös kynsissä. Koska juhlatila ei tosiaan kaipaa koristuksia, olen ajatellut panostaa kattaukseen ja pöytäkukkiin, joten miksei peach voisi näkyä myös pöydilläkin!
Mielestäni kolmas väri olisi paikallaan, mutta en ole vielä keksinyt tarkalleen, mikä se voisi olla. Kulta ei ole oikein omaan mieleeni, mutta ehkäpä hyvin vaalea glitterinen hopea/harmaa sopisi kuvioon? Ja sitä myöten myös muutama timantti! <3 Täytyy varmaan kaivaa värikarttaa esiin ja alkaa etsimään sopivaa matchia!


Miehen mielestä sinisen harmaa sopisi vaalean persikan kanssa parhaiten yhteen. Hän ei ollut innostunut kimalteista, joten päätimme timanttien sijaan käyttää helmiä, joita tulee olemaan myös puvussani. Mielestäni väripaletissa oleva harmaa on liiankin sininen, mutta kieltämättä värit mätsäävät hyvin yhteen. Tuota harmaata käytettäisiin tehostevärinä, esimerkiksi menu- ja paikkakorttien kehystämisessä jne.

Toisaalta pöytäkukissa voisi olla jotain aivan muuta voimakkaampaa tehosteväriä.. Mielessäni on nimittäin kummitellut kauan aikaa korkeat kapeat vaasit, johon laitetaan esimerkiksi yksi orkidea vedellä tai ilman ja on yksinkertaisuudessaan aika kauniin näköinen.

Nuo kelluvat helmet kynttilöiden kanssa ovat aivan upeat ja sopivat hyvin meidän teemaan! Nämä helmet ovat minulle ihan uusi tuttavuus, pakko päästä kokeilemaan! Netissä nämä kulkevat nimellä "water gel beads" ja ilmeisesti Amazonista saa ostettua noita valkoisia ja hopeisia helmiä. En vain tajua täysin sitä mekaniikkaa, millä nuo helmet saadaan kellumaan eri korkeuksissa, jos joku tietää niin auttakaa!

Pari eri korkuista vaasia helmillä sekä kynttilöillä ja korkeimpaan vaasiin kukka veden alle upotettuna, niin avot. <3 Vielä kun saisi koko roskan esimerkiksi peilialuselle aseteltua niin se olisi sitten siinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti