tiistai 6. syyskuuta 2016

Hotelliyö!

Pakko vielä kertaalleen alleviivata, että minä rakastan, siis suorastaan rakastan hotelleja!! <3 Rakastan hotellien kapeita käytäviä kokolattiamattoineen, joissa pääsee hissukseen tassuttelemaan, huoneiden värimaailmaa ja moitteettomasti viikattuja petivaatteita, isoja kylpypyyhkeitä ja lavuaarin viereen aseteltuja matkakokoisia suihkusaippuoita... Käytinkin useamman tovin sen ihanimman hotellin etsimiseen, jonne menisimme viettämään hääyötä. Tästä pääsee lukemaan vielä kuukausien takaisia ennakkofiilistelyjä aiheesta. :)

Voitte siis uskoa sen onnen ja innostuksen, kun kirmasin taksista valkoinen mekkoni pöllyten vihdoinkin Hotel Fabianin aulaan, josta saimme muitta mutkitta huonekortit ja tepsuttelimme oman ovemme eteen. Hupsista vain, mutta kortti ei käynytkään oveen, joten mies reippaana palasi takaisin respaan selvittämään asiaa samalla, kun minä jäin odottelemaan matkatavaroiden kanssa käytävälle.

Saimme pikaisesti uudet kortit, joilla pääsimme huoneeseen asti ja pakko muuten ihailla heti tässä kohtaa Fabianin asiakaspalvelua, nimittäin respan henkilökunta toi meille heti perästä lasit punaviiniä hyvitykseksi sekaannuksesta! Itse en ainakaan ehtinyt edes ihmetellä koko tilannetta, joten eleestä jäi entistä positiivisempi mielikuva koko hotellista. :)


Olin siis niin onnesta muikeana kun näin meidän huoneen! Mielestäni sisustus sekä värimaailma oli tyylikäs ja rauhoittava, mutta kuitenkin kotoisa. Napsin paikan päältä heti muutaman kuvan, eli heittäkäämme hyvästit Anun loistavalle kuvanlaadulle ja palatkaamme takaisin kännykkäkameralaatuun (voisi oikeasti miettiä kuvausvälineisiin ja -taitoon panostamista jossain kohtaa...). Mies ehtikin jo heittää liivinsä sängylle ennen ensimmäistäkään kuvaa, huoh. :D



Hääyöpakettimme sisälsi yllätyslahjan (<3 !!), joka paljastui ainakin meidän kohdalla matkakokoiseksi suihkusaippuasetiksi merkiltään Gilchrist & Soames. Nämä pääsivätkin heti viime viikonloppuna käyttöön, jolloin reissasin kavereiden kanssa Leville juoksemaan puolikkaan Ruskamaratonin, mistä syystä tämä blogin päivittäminenkin on jälleen venynyt.

Meidän hääparin päivä oli ollut pitkä sekä täynnä säpinää ja tunnetta, joten melko pian väsymys vei voiton ja kiipesimme ihanan luksusparisängyn peittojen ja tyynyjen sekaan. Omasta nukkumisestani ei tosin meinannut tulla mitään, koska heräilin vähän väliä vessaan ja samalla huomasin, että ne muutamat juhlissa nautitut juomat olivat kuitenkin ehkä nousseet liikaa päähän, joten join varuiksi vettä, mikä tiesi tietenkin lisää vessareissuja.


Aamulla sain kuitenkin kiittää ahkeraa veden tankkaamistani, sillä herätessä fiilis oli suhteellisen virkeä ja ennen kaikkea hyvävointinen, joten aamiaiselle oli todellakin tilausta. Teinkin uuden ilotanssin sängyn ympäri, kun hotellin henkilökunta toi aamiaisemme huoneeseen! Kuten kuvasta näkyy, täyttämämme aamiaiskortti oli luettu tarkkaan ja tarjottimen sisältö oli runsas sekä herkullinen. <3 Napostelimmekin aamiaista sängyssä ainakin tunnin telkkaria katsellen, mutta pikku hiljaa oli ryhdistäydyttävä ja alettava pakkaamaan.


Siinä sitä ollaan lähdössä ensimmäistä kertaa vaimona kotiin vaimomekko päällä! Ai niin, meinasi unohtua silloi kuten nytkin tätä tekstiä kirjoittaessa, että annoin myös miehelle aamiaisen lomassa sen huomenlahjankin, joka sisälsi muutaman kuvan minusta. Taisi ilmeestä päätellen olla ihan mieluisa yllätys. ;) Lahjojen ja varsinkin yllätyslahjojen antaminen on kyllä kivaa!

Voisinpa jatkaa tätä leijumista loputtomiin, mutta keräsimme siis kimpsumme ja kampsumme, heitin häämekkoni käsivarrelle ja ajoimme taksilla takaisin kotiin, jossa odotti nälkäinen kissa sekä häähössötyksen seurauksena räjähtänyt hävityksen kauhistus. Loppupäivä menikin siivoillessa ja pyykkiä pesten sekä pizzaa syöden.

Myös vanhempani tulivat käymään illalla ja toivat juhlapaikalta keräämänsä häätavarat mukanaan. Kiitokseksi keitimme kahvit ja herkuttelimme sillä pitopalvelun pakkaamalla kakulla, josta riittikin tuhottavaa. Pientä pehmennystä arkeen toivat myös lukuisat kortit ja lahjat, joita oli ihanaa jäädä lukemaan ja ihastelemaan vielä ennen nukkumaanmenoa.

Omasta mielestäni hääyön viettäminen hotellissa oli aivan loistava idea, koska emme päässeet heti juhlien jälkeen häämatkalle, joten hotelliyö tarjosi sitä kaivattua pientä luksusta ja romantiikkaa hääpäivän loppumetreille asti. Paluu arkeen ei siis syönyt naista läheskään niin paljon kuin olin pelännyt. :) Ehdottomasti myös täydet suosittelut Hotel Fabianille, aion varmasti varata sieltä huoneen uudestaan kun kaipuu hotellielämään kasvaa liian suureksi. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti