lauantai 17. syyskuuta 2016

Uu Uu, hunajakuu~

Egyptissä parisen vuotta sitten

Kuten jotkut tarkkasilmäiset ovat ehkä huomanneetkin, tuossa sivun vasemmassa laidassa uusi laskuri on alkanut raksuttaa päiviä meidän honeymooniin aka. hunajakuuhun aka. häämatkaan! :) Lähinnä loma-ajankohtien takia emme tosiaan päässeet häämatkalle heti, mutta reilujen esimiesten ansiosta saimme neuvoteltua pari viikkoa vapaata tammikuulle, jolloin vihdoinkin pääsemme tekemään sen pienen ja ansaitun irtioton arjesta.

Tammikuu on muutenkin aivan täydellinen ajankohta reissulle, koska jaksan yleensä syksyn ja alkutalven hyvin joulua odotellessa, mutta alkuvuosi sujuukin sitten tahmeammin kaamosoireiden vaivatessa, jolloin kevättä saa odottaa vielä niin monta pitkää kuukautta. Toivonkin, että jatkossa pääsisin aina talvilomilla edes pienelle matkalle valoon ja lämpöön, jolloin se tulee myös eniten tarpeeseen.

No, mitä, missä ja milloin? Minä en kuulkaas tiedä yksityiskohdista tuon taivaallista! :D Olemme miehen kanssa pallotelleet ja ideoineet häämatkaa jonkin verran kesän aikana, mutta häiden jälkeen innostuin ja ehdotin, että mitä jos hän suunnittelisi ja varaisi matkan ihan yksin! :) Minä järjestin häät, joten mies voisi tehdä sitten kaikki matkajärjestelyt. Tämä oli molempien mielestä loistava työnjako, koska mies on muutenkin matkustellut minua enemmän, joten homma oli mieluinen ja hän varmasti järjestää ainakin kymmenen kertaa paremman reissun kuin itse ikinä osaisin.

Tiedän siis vasta lentokentän lähtöportilla matkakohteen, mikä on aivan superkivaa ja jännää! :) Lisäksi tiedossani on vain matka-ajankohta, eli 6.-22.1. Mies vinkkaa sitten lähempänä, mitä kannattaa pakata mukaan, mutta olen kyllä tehnyt hänelle selväksi, että jos pakkauslistaan ei kuulu bikinejä, niin hän saa lähetä sinne reissulle omassa seurassaan. ;) Ihanaa, kun ei heti tarvitse alkaa suunnittelemaan ja järjestelemään taas jotain uutta iltaisin töiden jälkeen.

Toiveitani matkan suhteen on siis meri ja hiekkaranta sekä majoitus mielellään all inclusive-periaatteella, tai ainakin runsas aamiainen tulee olla kätevästi saatavilla ilman turhaa säätöä ja kokkaamista. Reppureissuilta näistä on aivan tarpeeksi kokemusta ja nyt kaipaan matkalta ripauksen enemmän luksusta.

Myöskään erilaiset aktiviteetit ja mahdollisuus kierrellä kaupungilla shoppailun ja nähtävyyksien merkeissä ei ole poissuljettuja vaihtoehtoja, sillä uskoisin, että kaksi viikkoa hiekkarannalla meritähtiasennossa alkaa varmasti puuduttaa jossain vaiheessa, joten kohteen monipuolisuus tekee reissusta varmasti onnistuneen. :)

Odotan innolla, mitä kaikkea mies on ideoinut. Ainakin lennot ja ilmeisesti ensimmäinen majoituskin jo varattu, joten niistä on hyvä lähteä liikkeelle. Minulla on myös sellainen fiilis, että meitä odottaa eksoottinen matkakohde jossain Euroopan ulkopuolella... 3 kuukauden, 2 viikon ja 5 päivän jälkeen se selviää! <3

2 kommenttia:

  1. Onpas jännittävää, että et tiedä tulevaa matkakohdetta! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on! :) Ja samalla tosi kutkuttavaa sekä rentouttavaa. <3 Ihanaa kun on taas jotain mukavaa, mitä odottaa! :)

      Poista