tiistai 30. elokuuta 2016

Kakkua ja tanssia


Meidän mansikka-valkosuklaajuustokakku oli yksinkertaisuudessaan niin kaunis ja tyylikäs! Sydän meinasi ratketa kun näin vielä pisteenä i:n päälle kauan sitten hankkimani kakunkoristeen, että siinä se nyt oli! Pidin myös esillepanosta, jossa neljä kakkua oli asetettu vierekkäin erikokoisille tasoille pienimmästä suurimpaan. Meidän olisi varmaan pitänyt leikata palaset pienimmästä ja korkeimmalle sijoitetusta kakusta, mutta 160 cm varteni kanssa ylettämisen suhteen oli hieman ongelmia, joten valitsimme kuitenkin matalimmalla tasolla olevan kakun.

Ennen leikkausta supatimme toisillemme, mitä tekisimme sen perinteisen jalanpolkaisun sijaan, jota en todellakaan halunnut tehdä, koska mielestäni olemme tässä taloudessa tasavertaisia ja kumpikin määrää kaapin paikasta yhtä paljon. Päätimme sitten heittää yläfemmat samalla, kun kakkulapio upposi kakun pohjaan ja se kirvoitti kyllä naurunpyrskähdyksiä niin yleisössä kuin meiltäkin. :)

Kakku oli aivan järkyttävän hyvää! Ei liian makeaa ja sopivan kuohkeaa. Herkun kruunasi vadelma-champagnemelba, jota sai halutessaan lisätä oman palansa päälle. Lisäksi tässä kohtaa vieraille tuntui maistuvan myös jokaisen paikalta löytyvät vieraslahja-macaronsit ja halukkaat nappasivat vielä konjakki- tai likööriavecin kyytipojaksi, nami! Saimme muuten myös sen pienimmän kakun meille kotiin, mikä oli iloinen yllätys! :) Siitä riitti herkuteltavaa moneksi päiväksi.

Herkuttelujen ja pienen tauon jälkeen siirryimme sujuvasti häätanssiin, jonka kappaleeksi olimme valinneet Nobuo Uematsun Eyes on Me-biisin, lisää aiheesta tässä postauksessa. Minua ei jännittänyt ollenkaan, mutta väittäisin, että miehen ilme muuttui astetta vakavammaksi. ;) Kun kappaleen ensisävelet kajahtivat ilmoille, meinasin jälleen herkistyä sen kymmenennen kerran, mutta tsemppasin parhaani, jotta en menisi askelissa sekaisin.

Mielestämme vedimme tanssin kunnialla läpi alusta loppuun, mutta totuus selviää varmasti vasta siitä häävideokoosteesta. :D Hiukan meinasin astua helmojeni päälle, mutta onneksi suuremmilta kompuroinneilta vältyttiin. Iso kiitos helppojen askelien ja koreografian suunnittelusta siis edelleen Kia Lehmuskoskelle, jonka ansiosta tanssia ei tarvinnut stressata ollenkaan. Ja pakko sanoa, että on minulla kyllä rytmitajuinen ja heittäytymiskykyinen mieskin!


Loppuilta sujuikin tutuissa merkeissä vieraiden seurasta nauttien sekä tanssilattialla pyörähdellen. Tälle jälkimmäiselle varaankin aivan oman postauksensa ja avaan illan kulkua hieman tarkemmin, joten stay tuned... Mitkään juhlathan eivät voi olla aivan täydelliset! ;)

Vielä myöhemmin esille nostettu iltapala, eli feta-pinaattipiiras sekä peruna- ja vihersalaatit kirvoittivat myös vierailta paljon kiitosta. Ilmeisesti päivä oli ollut kuitenkin melko pitkä, joten pieni suolapala sattui juuri sopivaan saumaan yhdessä olut-, siideri- ja lonkerotarjoilujen kanssa.

Juhlat jatkuivat aina klo 24 saakka, jonka jälkeen ilmeisesti useampi seurue lähti omille tahoilleen jatkoille. Me puolestaan olimme poistuneet vajaa tuntia aikaisemmin hurraahuutojen ja aplodien saattelemana taksilla Hotel Fabianiin, josta lisää vielä seuraavalla kerralla. :)


(Kaikki kuvat © Anu, lisää hänen ottamiaan kuvia löytyy täältä)

6 kommenttia:

 1. Vau, miten kaunis kakkukoriste! Ja kyllä kakkukin näyttää herkulliselta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vannon, että kysyin miehen mielipiteen jokaiseen hankintaan. :D Silti sain kuulla vierailta, että oli minun tyyliset koristelut kaikkialla... ;) Tuo kakkukoriste me valittiin muuten yhdessä! :)

   Poista
 2. Hei ihana hääbloggaaja! Sinulle olisi pieni infopaketti ja blogihaaste osoitteessa http://www.lovemedo.fi/artikkelit/tervetuloa-haablogimiittiin-1102016-0.

  Hyvää alkusyksyä toivotellen,

  Love Me Do -häämessujen Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Ja kiitos kovasti tästä kutsusta :) Olen ollut pari päivää reissussa, joten toivottavasti ehdin vielä ilmoittautua!

   Poista
 3. Kaunis kakunkoriste! Ja herkullisen näköinen kakku. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tuo kakunkoriste pääsikin kunnolla oikeuksiinsa vasta kakun päällä. <3

   Poista