keskiviikko 17. elokuuta 2016

Blogikirppis!

Jatketaan hetken kuluttua hääpäivän makustelulla, mutta sain vihdoin pitkin hampain laitettua kaiken myyntikelpoisen häätavaran markkinoille ja ajattelin tehdä myytävistä myös tänne pienen koosteen, kun ostajia tuntuu ilmaantuvan ihan tyhjästä tämän blogin kautta! :D

Nouto mieluiten Ruoholahti-Rautatieasema-Leppävaara -akselilta. Myös postitus joissain tuotteissa mahdollinen. Tavarat myynnissä myös muualla. Saa heittää viestiä kommenttikenttään, niin sumplitaan. :)

// Edit. Jos tuotteita varataan, yliviivaan ne kauppojen jälkeen :)


Kaunis häämekkoni! Sydän murtuneena päätin nyt kuitenkin luopua tästä, toivottavasti se saa jostain hyvän kodin ja uuden elämän. <3

Koko XS/160 cm (+ 7 cm korkokengät). Rinnanympärys rintojen päältä n. 82 cm: olkaimettomat rintsikat mahtuivat hyvin alle, vyötärönympärys kapeimmasta kohdasta n. 71 cm. Vyötärölle on ommeltu n. 12 cm saumavaraa sisään. Vyötärön jälkeen mekko laskeutuu vapaasti alas, eli on myös mukava päällä!

Pitsiyläosa, kukkaistyttömäinen, monikerroksinen rikottu helma silkkiorganzaa, alla vielä satiinikangasta tmv. Pieni laahus, yläosassa muoviset tuki"luut", vetoketju, kapea kiinni ommeltu vyö sekä helmiäisnapit takana. Lisäksi hameen alle kuuluu tyllialushame.


Mekko ja alushame on pesty kotikoneessa hienopesulla. Kävin helmat silmämääräisesti läpi enkä löytänyt näkyviä tahroja. Pitsikangas on hieman ratkennut kainalon alta, sen saa ommeltua takaisin siistiksi. Yksi alushameen kiinnitysneppareista pitää ommella takaisin, josta lanka ratkennut. Lisää kuvia löytyy edellisestä postauksesta. 
Mekkoa voi tulla sovittamaan Leppävaaraan.

Hp. 300 €


Rainbow Clubin Britt-mallin kengät, koko 5 (iso 37-38), korko n. 7 cm. Maksoivat uutena 140 €.

Kerran olleet jalassa (maailman mukavimmat jaloille!), pieniä käytön jälkiä. Kantapäähän sisäpuolelle liimattu haljasnahkaiset laput estämään kenkien lonksumista. Kenkien kankaan voi myös värjätä! 
Lisää kuvia löytyy tästä postauksesta.
Hp. 30 €


Käyttämättömät koruklipsit kenkiin. Lisää kuvia löytyy tästä postauksesta.
Hp. 8 €


Valkoinen satiini-pitsilaukku. Koko n. 27 x 5 x 12 cm. Sisällä pieni tasku ja metallinen, hopeinen olkain. Kerran ollut käytössä, ei näkyvää likaa kankaassa. Lisää kuvia tässä postauksessa.
Hp. 30 € 

Kuvassa näkyvä Ikean Lots-peili, yht. 12 kpl, yksi 4 kpl paketti avaamaton. Koko 30 x 30 cm.
Hp. yht. 15 €


Kuvassa näkyvät kaksi pienempää Ikean Cylinder-maljakkoa (korkein maljakko ei siis myynnissä) yhteensä 9 + 9 = 18 kpl, myyn mieluiten pakettina. Olleet kerran käytössä.

Pienin maljakko on n. 12 cm ja halkaisija n. 5 cm, korkeampi maljakko on n. 19 cm ja halkaisija n. 6,5 cm

Hp. yht. 35 €

Maljakoissa näkyvää sinisenharmaata helminauhaa: 9 kpl x 1,3 m sekä 12 kpl 0,65 cm (eli 1,3 m nauha on leikattu puoliksi). Eri ostoajankohdista johtuen nauhat eivät ole tismalleen saman sävyisiä, vaan osa helmistä on hieman tummempia. Lisää kuvia löytyy tästä postauksesta.
Hp. yht. 8 €

Peilin päällä näkyviä kirkkaita lasihelmiä, 118 kpl. Hieman litteitä, joten pysyvät hyvin paikoillaan. Ylhäällä vielä tarkempi kuva helmistä.
Hp. yht. 10 €

Kirkasta koristelasimurskaa yht. n. 3,5 kg. Tehty jätelasista, joten joukossa saattaa olla vielä hippuja eri värisistä lasinpaloista, suurimman osan olen kuitenkin nyppinyt pois. Lasi on karkaistua, eli ei viillä haavoja käsiin.

Yllä olevassa kuvassa isoimmassa maljakossa näkyy samaa murskaa, joka pitää kukkaa kiinni pohjassa.
Hp. 10 €Kirkkaita muovitimantteja, n. 40 kpl per pussi, yht. 10 pussia. Kaikki käyttämättömiä. Kaupan päälle saa vielä pienen pussin hieman isompia muovitimantteja, jotka saman näköisiä. :)
Hp. yht. 15 €


Photobooth-propseja, olleet kerran käytössä ja kunto hyvä. Mustiin propseihin on kirjoitettu valkoisella värikynällä lauseita ja lisäksi näihin on kiinnitetty ohuet puutikut teipillä.

Kaupan päälle tulee muutama käyttämätön propsi ja tikkuja. Mustia puhekuplia voi myös käyttää mallina, jos haluaa askarrella omat tekstit pahville. :)
Hp. yht. 5 €


8 kpl kortinpidikkeitä, kerran käytetty. Jalka on luonnonvalkoista kivimäistä materiaalia, sen saa varmasti myös maalattua eri väriseksi. Varsi vaijeria ja päässä klipsi.
Hp. yht. 5 €


4 kpl metallirasioita, käytetty kerran wc-koreissa. Koko n. 9 x 6 x 3 cm. Kannen sisäpuolelle liimattu pieni tervehdyslappu kontaktimuovilla, pitäisi lähteä tarvittaessa irti. Lisää kuvia löytyy tästä postauksesta.
Hp. yht. 8 €


Kutsu-leimasin sekä mustaa mustetta. Näillä leimattu n. 40 kpl tekstejä.
Hp. yht. 10 € Muutama vaalean oranssi/persikan värinen pitsikangaspala. Toista palaa on käytetty hääparin pöydän kaitaliinana.

Ensimmäinen pala n. 1 m 45 cm x 6 m
Toinen pala n. 40 cm x 5 m
Hp. yht. 20 €


Kirkas muovinen kynäpurkki sekä valkoinen metallinen kirje/serviettiteline esimerkiksi vieraskirjan tms. aktiviteetin yhteyteen.
Hp. yht. 5 €3 kpl valkoisia kehyksiä, kerran käytetty. Metallinen kehys jalustassa, koko n. 30 x 40 cm
Puinen kehys, jonka maali tarkoituksella hieman kulunut, koko n. 18 x 24 cm
Pienin metallinen kehys, koko n. 15 x 20 cm
Hp. yht. 8 €


Kirkkaita läpinäkyviä itse koottavia muovirasioita esim. hääkarkeille/vieraslahjoille. Yht. 41 kpl, koko 6 x 6 x 6 cm.
Hp. yht. 20 €

7 kommenttia:

 1. Hei haluaisin ostaa nämä muovirasiat hääkarkeille/ vieraslahjoille. Vieläkö kaupan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, On vielä kaupan ja varaan nämä sinulle. :) Laitatko viestiä sofiatornberg@gmail.com niin jatketaan juttua!

   Poista
 2. Hei haluaisin ostaa nämä muovirasiat hääkarkeille/ vieraslahjoille. Vieläkö kaupan?

  VastaaPoista
 3. Moikka! Onko photobooth propsit vielä myynnissä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips, kyllä on :) Laita vaan viestiä tänne sofiatornberg@gmail.com ja jutellaan lisää!

   Poista
 4. Moikka! Toivottavasti luet vielä blogisi kommentteja, mutta kaipaisin vinkkiä! Millä saitte kukat pysymään upotettuina? :)
  -Riina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Mulla tulee sähköpostiin ilmoituksia, jos täällä käydään kommentoimassa, eli hyvin huomasin kommenttisi. :)

   Tein sellaisen purkkaviritelmän, että etsin ulkoa isohkoja rosoisia kiviä, joiden ympärille kieputin ohutta rautalankaa ja langan toinen pää sitten kukan varren ympärille. Piilotin virityksen lasimurskan alle, joka myös omalla painollaan piti kukkaa aisoissa.

   Tässä postauksessa http://yhteisellamatkalla.blogspot.fi/2016/07/paikkakortit-poytanumerot-ja-pikkuiset.html vähän asiaa aiheesta ja sen vierestä. :)

   Poista