tiistai 21. kesäkuuta 2016

Täydelliset yllätyspolttarit!

No niin, nyt minäkin olen päässyt viettämään polttareita ja olen taas yhtä mahtavaa kokemusta rikkaampi! Edellinen viikonloppu oli niin huikea alusta loppuun, että piti jopa vetää happea vähän aikaa ennen kuin jaksoin ja pystyin kirjoittelemaan siitä tänne blogin puolelle, mutta nyt annan palaa!

Heräilin lauantaina aivan patalaiskana, koska olisi niin kovasti haluttanut jäädä vielä nukkumaan, mutta olimme sopineet brunssista Eiran Sandrossa, jossa oli myös tarkoitus juhlistaa vähän kaverin synttäreitä. Kiirehän siinä sitten pukkasi päälle ja koetin raivolla päästä matkaan samaan aikaan kun mies roikkui kannoilla ja halusi jotain halailla siinä. Vähän kyllä ihmettelin, mitä hän tekee jalkeilla niin aikaisin kun on meistä yleensä se, joka nukkuu pisimpään ja että miksi juuri nyt kun on niin kamala kiirekin!

Sitten ovikello soi ja oikeasti ensimmäisenä mieleeni tuli, että hitto siellä on nyt jotkut jehovan todistajat oven takana kun olisi pakko päästä matkaan! Kurkkasin oviaukosta ja naamani venähti varmaan lattiaan, sillä minua vastassa olivatkin juonittelevat kaasoni! Onneksi olin omasta aikataulustani myöhässä, jotta he ehtivät juuri ja juuri paikalle yllättämään, minulla oli nimittäin jo takki päällä ja kengätkin jalassa. :D

En muista milloin viimeksi olisin tullut yllätetyksi näin perin pohjin! Menin vähän sekaisin ja pyöriskelin ympäriinsä saamani pakkauslista kädessä. Jotenkin kuitenkin onnistuin heittelemään tavaroita laukkuun, jonka jälkeen oli pakko käydä kylmässä suihkussa ja pääsin lukemaan polttarivalan, minkä jouduin oikein allekirjoittamaankin. Sitten minut kruunattiin pienellä tiarakammalla, johon oli ommeltu miniatyyrihuntu. :D Aika hauska keksintö, koska minulla ei tule olemaan tiaraa eikä huntua hääpävänä, niin pääsin kuitenkin pitämään niitä polttareissa.


Sitten matkaan! Heti alakerrassa pihalla yllätyin uudestaan, koska siellä oli eräs ystäväni päivystämässä taksin kanssa ja pääsimme matkaamaan tyylillä ja vauhdilla sinne Sandroon aamupalalle. En varmaan enää osannut yllättyä enempää, mutta olin aivan superonnellinen ja innoissani kun perillä minua oli odottamassa koko kaveriporukka ja pääsimme täysin kymmenen hengen voimin herkuttelemaan aivan todella hyvillä salaateilla, leivillä, mehushoteilla ja kakuilla.


Ehkä jännitys ja yleinen hämmennys kaikesta ihanasta kuitenkin verotti hieman ruokahaluani, koska en ehkä saanut niin paljon ruokaa ahdettua napaani kuin olisin halunnut, mutta yritin kuitenkin parhaani. :D Brunssin jälkeen minua puettiin myös hieman lisää, sillä sain päälleni ystäväni ompeleman balettitutu-kukkaistyttöhamosen, joka oli todella muhkea ja suloinen. <3 Muut koristautuivat saman sarjan hiuskoristeilla ja kyllä varmasti huomasi, että ketkä kuuluivat samaan porukkaan.



Brunssin jälkeen jouduimme jättämään eräälle ystävälleni hyvästit ja olimme ilmeisesti hieman aikataulusta etuajassa, koska poikkesimme matkalla Kauppahalliin juomaan lasit skumppaa, mutta löysimmekin pullollisen shampanjaa! Luin samalla myös kaikille vielä kerran ääneen polttarivalan ja poseerailimme hieman kameralle katoksen alla.

Matka jatkui jonnekin ja varsinkin tällaiselle järjestelijälle ja kontrollifriikille oli oikeasti tosi jännittävää kerrankin vain kulkea porukan mukana ja arvuutella, minne oikein olimme menossa! Aloin aavistella tanssillista meininkiä kun astuimme Himo Clubin ovista sisään ja meneillään oli juuri varsin tiukka dancehall-treeni. Aivan niin perusteellista sheikkaamista en kuitenkaan päässyt tekemään tällä kertaa, nimittäin meitä odotti toisessa salissa aivan hurmaava fiftarhenkinen opettaja ja luvassa oli elämäni ensimmäinen burleski-tunti!


Viekoittelevien keimailujen ja shimmy-shakesien jälkeen totesin, että rauhallinen tunti oli aivan nappivalinta muutenkin niin hiostavana päivänä, koska kaikki olivat vielä suhteellisen freeseinä jatkamaan matkaa ilman pitkää suihkukierrosta. Tässä kohtaa yllättäen porukka hajosi ja kaasot lähtivät johdattamaan minua uuteen mysteerikohteeseen. Päädyimme Namina-nimiseen paikkaan ja se osoittautui todella tyylikkääksi aasialaiseksi hieronta/spa-liikkeeksi! Olin aivan ymmyrkäisenä onnesta ja ihastuksesta, koska olen jo niin pitkään halunnut mennä johonkin vartalohoitoon enkä vieläkään tajua, miten ihanat ystäväni osasivat valita päivään juuri niitä oikeita asioita, mistä tykkään!


Sain nautiskella 90 minuutin mittaisesta aromahieronnasta, jossa koko kroppani käytiin läpi, paineltiin, naksauteltiin ja venytettiin. Hierojani oli todella taitava ja lämminsydäminen nainen, joka intoutui halaamaan minua pariinkin otteeseen ulko-ovella ja toivotti onnea ja rakkautta varmaan ihan koko elämäni varrelle. :D Voisin todellakin mennä hierottavaksi joskus toistekin, nimittäin vaikka hoito oli todella tehokas, se ei kuitenkaan sattunut liikaa ja jätti jälkeensä virkistyneen ja energisen olon. Motivoi varmasti myös jumppaamaan selkää jatkossa, nimittäin hieronnan jälkeen huomasin, kuinka jumissa se oikein olikaan ollut kun istun päivät pitkät töissä koneen ääressä...

Kaasot johdattelivat minua jälleen pitkin katuja ja vihdoinkin tajusin melkein heti, minne olimme menossa. Muu polttariporukka oli laittanut erään ystäväni kotona paikat koreaksi lattiasta kattoon ja pääsimme syömään jälleen navat täyteen ihanaa ruokaa. Oli myös kiva vain istuskella yhdessä ja höpötellä kaikkea, koska vielä brunssilla olin vähän sekaisin kaikesta eikä juttu luistanut aivan niin hyvin kuin normaalisti. Sain myös minulle askarrellun kirjan, jossa oli ohjeita elämän varrelle höystettynä kaiken maailman valokuvilla vuosien takaa, sille on varmasti vielä joskus käyttöä! <3


Alkuillasta saunoimme pitkän kaavan mukaan ja sain myös osani morsiustaioista kun selkäni pestiin suolalla ja jauhoilla ja päähän rikottiin vielä illan viimeisenä yllätyksenä kananmuna! Mutta nyt pitäisi olla vaurautta, terveyttä ja sitä hedelmällisyyttäkin sitten matkassa. ;) Valmistautumisten ja pienien pre-partyjen jälkeen lähdimme vielä Ravintola Teatteriin, jossa heiluimme melkein pilkkuun asti. Porukka hajosi siinä pikkuhiljaa ja kukin lähti yöpuulle omien fiilistensä mukaan. Minä suuntasin kaasojeni kanssa toiselle kaasolle nukkumaan, Kurvin grillin kautta totta kai. ;) Unijukkaa ei tarvinnut kauan odotella ja aamulla sain jopa vielä vähän aamupalaakin pöytään katettuna ennen kuin julistimme huikean päivän päättyneeksi.




Näin loppusanoiksi on kyllä pakko vielä hehkuttaa, kuinka mahtavia ystäviä minulla oikein onkaan! Jotain tässä elämässä on ihan selkeästi tullut tehtyä oikein kun olen onnistunut saamaan ympärilleni noin ihania tyyppejä. <3 Olen vieläkin ihan otettu ja vähän kauhuissanikin siitä, kuinka paljon suunnittelua, juonimista, järjestämistä ja yhteen hiileen puhaltamista tuo yksi päivä on vaatinut ja kaikki vain minua varten! Onni on todellakin hyvät ystävät. <3

Ps. Päivällä ripotellut vesisade ja alkuillasta yltynyt tuuli ei muuten tippaakaan latistanut tunnelmaa, vaikka jonkin verran ulkona kuljimmekin. Pakko siis luottaa siihen, ettei sade haittaa hääpäivänäkään ja varautua myös siihen, että varmaan ne häätkin menevät sitten samalla tavalla hujauksessa ohi... Eletään siis hetkessä! <3

3 kommenttia:

  1. Ihanan kuulloinen päivä sinulla ollut :) Mä vielä jännittelen koska omat polttarit on :D

    VastaaPoista
  2. Oli ihan minun näköinen päivä ja uskon, että myös muulla seurueella oli hauskaa. :D Toivottavasti sinulle tulee myös kiva päivä sitten aikanaan! <3

    VastaaPoista
  3. Hiih joo! <3 pääasia, että kaikilla oli kivaa. :) Onko omat polttarisi myös jo vietetty?

    VastaaPoista