perjantai 10. kesäkuuta 2016

Koemeikki ja -kampaus!

Eilen oli aivan superhauska iltapäivä, koska kirmasin heti töiden jälkeen Henryn käsittelyyn ja suunniteltiin hyvä tovi meikkiä sekä kampausta nassuun! :)

Löysimme yhteisen linjan nopeasti, jonka lopputuloksena päätimme, että meikki tehdään pehmeillä ruskean ja roosan sävyillä, superkuulaalla pohjalla sekä runsailla ripsillä ja nudehuulilla. Kampaukseen tehdään letti kiertämään pään yli ja niskaan väännetään kiharainen nuttura, jonka ympärille lisätään vielä harsokukkaa.Meikkaan tavallisesti tosi vähän, joten yllätyin jälleen, kuinka pienellä vaivalla kasvoihin saatiin eloa ja hehkua! Pitäisi varmaan itsekin jaksaa harjoitella varjostustekniikoita jonkin verran, niin saisin itsestäni huijattua helposti vähän terveemmän näköisen. :D Henry leikitteli lähinnä värisävyillä, varjostuksilla ja korostuksilla, eli nämä kuvat antavat vain osviittaa siitä, mitä hääpäivänä on luvassa kun mukaan lisätään vielä kunnon pohja, muutama ripsitupsu ja hyvät häivytykset.

Pakko muuten mainita, että normaalisti olisin varmaan ollut ihan paniikissa, jos näin pienellä luonnostelulla pitäisi luottaa siihen, että hääpäivänä naama tulee olemaan mintissä, mutta uskon Henryn kykyihin kuin kallioon, joten en ole tippaakaan huolissani lopputuloksesta! :)


No entäpä kampaus sitten? Vaikka olen kasvattanut jo vuoden long bob-malliani pois, niin hiusten pituus oli silti aivan liian lyhyt suunnittelemaamme kampaukseen, joten koeversiosta ei jäänyt valokuvia muistoksi. Pääsen siis ensimmäistä kertaa elämässäni ripsitupsujen lisäksi kokeilemaan myös klipsipidennyksiä ja tilasin Rapunzelista kuvan mukaisia 50 cm mittaisia reuhkoja. Kun käyn vielä heinäkuussa värjäämään hiukset, niin samalla värjätään tarvittaessa nuo pidennykset, että mätsäävät varmasti keskenään omien hiusten kanssa.Muun muassa nämä kuvat toimivat inspiraation lähteenä, eli hiustenpidennyksistä tehdään letti, joka kiinnitetään niskaan ja heitetään pään yli. Taakse tehdään nuttura ja nutturan päälle/sekaan asetellaan niitä kukkasia, jotka kipuavat vähän myös lettiä pitkin sivuille. En kuitenkaan halua mitään kukkaseppelettä päähän tai että letti näyttää joltain kruunulta/tiaralta, joten melko simppeliä lookkia haetaan. Emme jätä myöskään yhtään irtosuortuvaa vapaaksi, koska ne kuitenkin lässähtävät jossain vaiheessa päivää ja haluan kampauksen näyttävän huolitellulta loppuun asti.

Ohjeiksi sain pestä hiukset aikaisintaan edellisenä aamuna, jotta kampausta tehdessä pesusta olisi kulunut noin vuorokausi aikaa. Vaikka minulla on about viikkoa ennen kasvohoito, niin kasvot pitäisi kuitenkin kuoria edellisenä iltana kosteutusta unohtamatta. Myös huulet pitää kuoria ja peittää jollain rasvakerroksella ennen meikin tekemistä. :D Kuulemma sokeri/hunaja/kahvijauheseos käy muuten loistavasti kuorinta-aineesta, jos parempaakaan ei ole saatavilla. :)

Koko hommaan kuluisi uskomattomat 2,5 tuntia aikaa! Kasailin aamun aikataulua näiden uusien tietojen pohjalta yhteen ja aion kyllä tinkiä meikin ja hiukset kahteen tuntiin. Lisäksi pukeudun varmasti suoraan kampaamolla ja sieltä alkaakin olla kiire potrettikuvauksiin. Meillä on valokuvaajan tapaaminen ensi viikolla ja kun hän on vielä infonnut omasta osuudestaan, niin saamme varmasti aikatulusta ihan järkevän näköisen.

Tapasimme muuten nopeasti meidän videokuvaajan tänään ja siinä palaverissa ei kauan nokka tuhissut. Tosi kiva juttu, kun joitain asioita ei tarvitse huomioida erikseen hääpäivänä, eli hän vain saapuu paikalle sovittuun aikaan, hoitaa omat hommansa ja pakkaa kamat kasaan kun tarpeeksi materiaalia on saatu talteen. En malta odottaa, että näemme sitten myöhemmin sen videkoosteen! Kuvaaja aikoo esimerkiksi vähän haastatella vieraita päivän aikana, joten lopputuloksesta tulee varmasti todella ikimuistoinen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti