tiistai 27. lokakuuta 2015

Superhienot kaasojen kiitoslahjat!

Tänään posti muisti minua huikealla kolmella hääpaketilla, joista teen yhdestä postauksen tänään. Sain myös yhden saapumislähetyksen ja käyn huomenna hakemassa lisää yllätyksiä kotiin! :) Laskelmieni mukaan pian kaikki paketit Ebaysta ja Etsystä onkin jo toimitettu. Kannattaa muuten varata reilusti aikaa varsinkin, jos tilaa tavaroita kauempaa maailmalta, sillä toimittamisessa kesti ainakin minulla viikon verran ja yksi paketti jäi hetkiseksi tulliinkin jumiin.

Mutta, nyt haluan hehkuttaa Etsysta löytämiäni ihania käsikoruja, jotka aion antaa kaasoilleni kiitoslahjoiksi hääpäivänä! Nämä kauniit korut on valmistanut kanadalainen Alexandrea's Jewels ja mielestäni hinta oli hyvinkin kohtuullinen, noin 20€/kpl plus postituskulut 8 €. Tilasin korut sterling hopealla ja omaan käteen koru tuntuikin mukavan jämäkältä ja jopa hieman painavalta. Hopeoituna hinta olisi ollut vain noin 15€. Plussaa siitä, että helmien sävyn sai valita itse useiden eri vaihtoehtojen joukosta ja valitsinkin sävyksi tietenkin Peachin teeman mukaan. ;)


Hinnasta teki entistä kohtuullisemman se kun näin, miten hienosti tuotteet oli pakattu kiitoskirjeen ja alennuskupongin kera! Korut oli pujotettu pahviseen pidikkeeseen, joka puolestaan oli pakattu pieneen muoviseen taskuun. Tämä oli vielä sujautettu satiiniseen pussukaan ja kaupan päälle sain myös pahviset lahjapakkaukset, joten enää tarvitseekin vain löytää tai tehdä kortit lahjan kylkeen. :)


Piti varuiksi avata yksi koru varovaisesti paketista ja tarkistaa, että ketju oli varmasti tarpeeksi pitkä ranteen ympäri! :D Hyvin mahtui paksumpaankin ranteeseen, mutta ketjun silmukat olivat hieman liian pienet ja mies sai nakkisormillaan yrittää hyvän tovin kiinnittää korua paikoilleen. Katsokaa nyt miten sievät pikku lahjapakkaukset noista tulikaan! Ja jos koru ei miellytä, niin nämä saa kätevästi vaikka kiertoon häiden jälkeen. Toivottavasti kaasot pitävät näitä kuitenkin edes sen yhden päivän minun mielikseni. ;) Nyt pitää vain toivoa, etteivät kaasot eksy tänne blogiin! D: En kyllä ole tätä kenellekään tutuille mainostanut, mutta harmittaa, jos yllätys menee pilalle kun en malta olla hehkuttamasta asioista etukäteen täällä.

Josta tulikin mieleeni, tapasin tänään huomenlahjakuvaajani ja meillä synkkasi hyvin yhteen! :) Keskusteltiin vähän meidän visioista ja mitä sitten parin viikon päästä tulee tapahtumaan. Olen varannut kampaajan ja meikin samalle päivälle ja ajattelin vielä käydä muutaman kerran solariumissa, jotta saisin hieman päivettyneen ihon kuviin, luonnostani kun olen aivan kalman kalpea. Täytyy kirjoittaa sitten myöhemmin, miten kuvaukset menivät, mutta veikkaanpa, että siltä reissulta ei tule olemaan juurikaan kuvamateriaalia näytettäväksi asti. ;)

2 kommenttia:

  1. Ai vitsi miten ihanat <3 Etsy on aikamoinen taivas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kyllä niin kiitollinen sille, joka ekaa kertaa vinkkasi tuosta Etsysta! :) Yhtään kotimaan tarjontaa väheksymättä Etsysta löytyy niin paljon enemmän vaihtoehtoja kohtuuhintaan jokaiseen makuun ja olen konkreettisesti löytänyt päässäni olevia visioitakin tuolta! :)

      Poista