tiistai 20. lokakuuta 2015

Joulu tuli aikaisin, ensimmäinen paketti kolahti postista!

Nyt alkaa vissiin pikkuhiljaa postilaatikosta tipahdella tilaamiani tavaroita Etsysta ja Ebaysta. Sain tänään vihdoinkin kenkäklipsit oikein Australiasta asti, jotka tilasin muutama viikko sitten. :)

Ikävä kyllä en ollut aivan älyttömän tyytyväinen siihen, mitä kirjekuoresta ja samettipussukasta paljastui. Toinen klipsi oli hieno ja juuri sellainen kuin odotin, mutta toinen näytti siltä kuin se olisi valmistettu hutaisten. Kukkien terälehdet menivät osittain päällekäin kun niiden pitäisi mennä limittäin ja myös keskellä ollut helmikoru oli ommeltu hieman vinoon :( Myös paremmin valmistetun kukan muutama terälehti kääntyi väärin päin ja koetin kostuttamalla saada niitä suoristumaan. Ehkä pitää ottaa hiuslakka tai muu vastaava avuksi. Kuvistapa näette:


Noh, ehkä noista ihan kelvolliset saadaan, koska periaatteessa vinossa olevat helmet eivät erotu paljaalla silmällä ja voin ohuella langalla koettaa kursia vasemmalla näkyvän kukan terälehtiä eroon toisistaan. Eri asia on sitten se, että haluanko edes laittaa koruja kenkiin vai pistänkö nämä suoraan kiertoon.
Periaatteessa ihan kivan näköiset, mutta eivät aiheuttaneet minussa mitään vau-efektiä. Ehkä fiilikseen vaikutti ärsytys toisen klipsin huolimattomasta ulkoasusta, mutta mielestäni kukka ja kengät eivät olleet myöskään aivan samaa sävyä, mistä syystä mietinkin, ovatko nämä nyt se kaikista paras yhdistelmä.

Mallailin myös hyvän tovin, mihin klipsit kiinnittäisin ja päädyin lopulta laittamaan ne joko kärkien päälle tai nilkan sivuun. Mielestäni kukkien pitäisi olla vielä pöyheämmät, jotta ne sopivat kärkiin (miten minusta tuntuu, että kärjen päällä kukka jotenkin myös pidentää jalkaterää?), joten jos päätän pitää korut kengissä hääpäivänä, kiinnitän ne todennäköisesti tuonne kengän sivuun.


Mies joutui vielä napsia muutaman kuvan ihanasta hääkenkä-farkkulookistani, jotta hahmottaisin kokonaisuuden paremmin ja kyllä tästäkin kuvakulmasta katsottuna kukkaset nilkan sivussa näyttävät paljon paremmilta kuin tuossa kärjen päällä. Nyt pitää vähän makustella mielessä näitä ja tosiaan kokeilla saada niistä koruista edes saman näköiset kotikonstein. Toisaalta, eivätpä ne sieltä mekon alta varmaan ihan kamalasti yleisölle vilku, että joku huomaisi toisen kukan olevan hieman eri paria :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti