torstai 24. maaliskuuta 2016

Vessassa on tunnelmaa!

No niin, olen saanut oikein kunnon draivin päälle ja hoitanut vauhdilla edelliskuulle jääneitä hommia pois listalta! Vielä puuttuu sellaisen koristeeksi tarkoitetun valokuvanarun kasaaminen loppuun, jonkin pitkähihaisen bleiserin tms. ostaminen illalle (kyllä, uusia hankittavia pälkähtää päähän vähän liikaakin...) sekä loppujen juomavaihtoehtojen lyöminen lukkoon, niin ollaan aikataulussa.

Nyt olen kuitenkin so done vessakorien kanssa ja sain muutama päivä sitten vihdoinkin sommiteltua koko sisällön ekaa kertaa paikoilleen sekä tuunattua tavarat edustuskelpoisiksi!


Naisten korista löytyy kahdet sukkahousut, siteitä, tamponeja, pieni ompelupakkaus, silkkipaperia kiiltäville kasvoille, suolaa viinitahroille, spraydeodorantti, hiuslakka, hajuvesinäyte, särkylääkettä, laastaria ja kurkkupastilleja. Sain juuri ja juuri tungettua kaiken tuohon pikkuiseen koriin! :D


Miehille olen puolestani varannut hiukan samantyylisiä tavaroita, eli spraydeodorantin, hiusvahaa, kamman, ompelupakkauksen, kurkkupastilleja, laastaria, särkylääkettä sekä suolaa viinitahroille. Hups, tuo ensimmäinen kori taisi tulla ihan vähän vaan enemmän täyteen! Ei ole helppoa olla nainen... ;)

Lisäksi sain vinkkiä FB:n hääryhmässä, että minun kannattaisi lisätä joukkoon vielä ainakin närästyslääkettä, kirkasta kynsilakkaa naisten koriin, jos useammat kuin kahdet sukkahousut menevät rikki, muutaman piilopullon ja miesten koriin kondomeja. Noille kortsuille en ainakaan lämmennyt ja saa nähdä, innostunko ostamaan muutenkaan enää mitään uusia tavaroita mukaan, ainakin naisten kori natisee jo liitoksistaan.

Tässä vähän lähikuvaa sisällöstä. Tykkään erityisesti noista heippalapuista, joita kirjoittelin ylläreiksi tavaroiden sekaan:Noita peltirasioita sain odottaa yli kuukauden ennen kuin ne vihdoin toimitettiin perille! Ne ovat kuitenkin kaiken odottamisen väärti ja hankin ne täältä. Vähän muuten ärsytti kontaktoida kaikki paperilaput muoviin, mutta ajattelin mieluummin pelata varman päälle, kuin että paperit olisivat muhjunneet märän lavuaarin päällä epäsiistin näköisiksi. Saapa nähdä, kuinka siistissä kunnossa korit muutenkaan ovat sitten juhlien loppumainingeissa... Huh, toivottavasti vieraat nyt viihtyvät vessassakin ja kaikilla olisivat asiat niin hyvin, ettei koreille tulisi juurikaan käyttöä. :)

Otin muuten vähän aikaa sitten yhteyttä myös Lambin asiakaspalveluun ja sieltä luvattiin, että Rakkaustarinoita -vessapaperia saa taas kauppojen hyllyiltä nyt kevään ja kesän aikana! Pitää ehdottomasti lisätä niitä ostoslistalle! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti