torstai 10. maaliskuuta 2016

Kotijoukkojen muistamisesta

Meillä on ihan parhaat taustajoukot, jotka ovat olleet koko matkan ajan tukena, tarjonneet ideoita ja apua pyydettäessä sekä hypänneet mukaan juhlafiilistelyyn. Varsinkin äitini on tuntunut olevan välillä enemmän tohkeissaan tulevista juhlista, kuin minä! :D

Olen myös ollut todella otettu siitä, että miehen äiti ja omat vanhempani ovat halunneet osallistua rahallisesti kustannusten kattamiseen ja minun porukat vaivautuvat myös hankkimaan meidän juomat Tallinnasta asti ilman mitään vastavaatimuksia häiden toteutuksesta tai sillä ehdolla, että kutsumme sen ja sen muinaisen sukulaisen sinne juhliin. Emme voi muuta kuin olla kiitollisia kaikesta avusta, mutta ajattelin silti muistaa vanhempiamme jollain pienellä eleellä, josta jää myös kiva muisto hääpäivästä, vaikka sitten vain sinne pöytälaatikkoon.


Löysin Etsystä belgialaisen Ellebelle Juweeltjes -nimisen pikkukaupan, jonka myyjä tekee kustomoituja koruja toivotulla kuvalla. Sain aivan huippuidean tilata minun ja miehen äidille rintaneulat meidän molempien lapsuuskuvilla ja näistä tuli aivan hurmaavat! Samalla tajusin, että rintaneulat korvaavat hauskasti myös vieheet, koska käsittääkseni kummallekaan ei ole tulossa kukkia rintapieleen. :) Hintakin oli varsin kohtuullinen, 15 €/kpl sisältäen postituksen.

Voin myös suositella myyjää muillekin: sain ihan huippupalvelua ja esimerkiksi valokuvan valmiista koruista sähköpostiini tarkistettavaksi, että kelpaavathan ne varmasti postitettaviksi. Pienenä kritiikkinä on mainittava, että pikkuisen harmittaa, kun miehen kuvan päälle tuntui jääneen jotain murusia ja kuva ei ollut aivan suorassa suhteessa neulan paikan kanssa, eli korun joutuu kiinnittämään vinoon, jos kuvan haluaa suoraan... Mutta en kyllä jaksa alkaa reklamoimaan ja odottamaan uutta lähetystä, ajatus olkoon tärkein!

Isälle oli hieman hankalampi löytää lahjaa, sillä nettikaupat tuntuivat tarjoavan lähinnä jotain kalvosinnappeja ja kravattineuloja erilaisilla jujuilla, mutta mikään "I loved her first" -teksti ei oikein maistunut sopivalta ainakaan omaan suuhuni. Sitten löysin onneksi tämän puolalaisen firman nimeltä Stamped World, joka myy rintaneuloja halutulla painatuksella tai kuviolla.


Olen niin mielissäni, että myyjä pystyi painamaan suomenkielisen tekstin ja varastosta löytyi vielä ääkkösetkin! <3 Iskä on vähän sellainen merimies, niin olisin halunnut ankkurikuvan vielä tuon tekstin perään, mutta ilmeisesti se ei mahtunut siihen enää. Onneksi kuitenkin takaa löytyi pikkuinen piilosydän, kuten olin toivonutkin. :) Ihan minun ja meidän näköinen lahja! Kravattineula on suurimmaksi osaksi alumiinia eikä kovin hienostuneen/arvokkaan näköinen, mutta tässäkin kohtaa ajatus on mielestäni tärkein. En usko, että morsiamen isä -aiheinen neula on muutenkaan se ensimmäinen valinta jatkossa joitain muita juhlia ajatellen. ;)

Jäin vähän mietiskelemään tuota mieheni äidin miestä, joka ei millään muotoa ole mikään isäpuoli ja on muutenkin astunut mukaan kuvioihin vasta melko hiljattain. Emme myöskään miellä häntä samalla tavalla lähipiiriin, kuin omia vanhempiamme, vaikka säännöllisesti olemmekin tekemisissä keskenämme, joten olen miettinyt, onko minun pakko keksiä hänellekin joku lahja. Nämä muut lahjat ovat kuitenkin tosi henkilökohtaisia, enkä voisi ostaa hänelle mitään vastaavaa, jolloin koko lahjasta katoaa idea ja tuntuu vähän teennäiseltä väkisin keksiä hänelle jotain krääsää. Todennäköisesti lahjat annetaan siis vain meidän vanhemmille, joten toivottavasti hän ei pahoita tästä mieltään.

4 kommenttia:

 1. Vitsit miten hieno idea nuo kuvalliset rintaneulat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi joo, niistä tuli tosi söpöt! :D Olen löytänyt tuolta Etsysta ja Ebaysta vaikka mitä! Kannattaa pitää mielessä häiden jälkeenkin, jos vaikka tulee tarve hankkia synttäri- ja joululahjoja yms. :)

   Poista
 2. Kauniit ideat! :) Tuo morsiamen isä tekstikin on lyhykäisyydessäänkin jotenkin rakkautta täynnä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentistasi <3 Kyllä näitä lahjoja tuli tovi mietittyäkin eikä mikä tahansa kelvannut, koska emme ole sellainen kiintymystä ylitsevuotavasti osoittava perhe. :D Onneksi on monia keinoja osoittaa, että välittää!

   Poista