tiistai 6. joulukuuta 2016

Häämatka lähestyy!

Hiphei, täällä taas pitkästä aikaa! :) Oli pakko päästä vähän hypettämään tulevaa mysteerimatkaa, joka koittaa jo kuukauden päästä!

Syksy on ollut jotenkin todella raskas ja kuluttava suurimmaksi osaksi töissä tapahtuneista muutoksista, suuresta työtaakasta ja vakuutustenttiin lukemisesta johtuen. Pääsin muuten siitä tentistä rimaa hipoen läpi, eli keväällä koittaa uusi rupeama tutkinnon toisen osan kanssa, huoh! Pääasia kuitenkin, ettei tarvitse kahlata sitä samaa lukumateriaalia toistamiseen läpi, mistä olen aivan superhelpottunut. Vuoden kääntyessä kohti loppuaan kiire ja stressi on suurimmaksi osaksi onneksi helpottanut, joten tuleva häämatka osuu aivan loistavaan saumaan, kun pääsemme latamaan akkuja vuoden pimeimpään aikaan täältä arjen keskeltä.

Mielestäni aika on kulunut kyllä todella hitaasti matkaa odotellessa, kun esimerkiksi häitä järjestellessä varsinkin keväällä tuntui siltä, että viikot ja kuukaudet suorastaan lensivät siivillä. Mies on vastannut matkan suunnittelusta ja käytännön järjestelyistä kokonaan yksin, joten hänestä on puolestaan tuntunut, että aika kuluu vauhdilla ja matka on jo ihan kohta käsillä. :D Itsehän en voi siis edes fiilistellä tulevaa reissua mitenkään, sillä määränpää on minulle loppuun asti yllätys.

Mies laati minulle vähän aikaa sitten "must have" -pakkauslistan, jonka perusteella ainakin lämpöä, aurinkoa ja vesileikkejä on odotettavissa:

Vaatteita lämpimään maahan
Lämmin paita/kevyt takki
Hyvät kävelykengät
Bikinit
Uimakengät/tossut
Flipflopit
Hattu
Aurinkorasvaa
Taskulamppu
Niskatyyny ja silmälaput lennolle

Ilmeisesti lentomatkasta on odotettavissa pitkää, koska kuulemma välilaskuilla ei vielä kannata luopua kotimaan talvivaatetuksesta. Myös tuo taskulamppu on melkoinen mysteeri. :D Tähän mennessä olen valmistautunut matkaan ainoastaan hankkimalla matkavakuutuksen ja heti huomenna haen terveyskeskuksesta hepatiitti A+B -rokotteen, joka on päässyt unohtumaan tässä syksyn keskellä. Näin siinä käy kun järjestelyt eivät ole omassa hallinnassa! Sitten ei muuta kuin pakkaamaan muutaman viikon päästä. Tuo saatu pakkauslistahan on siis minulle vain jäävuoren huippu. ;)

Pakko muuten hehkuttaa vielä sellaistakin iloista asiaa, että pääsemme miehen kanssa varmaan muuttamaan uuteen kotiin jo ennen kesää! :) Olen niin pitkään halunnut muuttaa uuteen, tilavampaan ja toimivampaan asuntoon, että niin ihanaa, kun se vihdoinkin alkaa olla mahdollista.

Hyvää itsenäisyyspäivää ja joulun odotusta kaikille! <3

2 kommenttia:

 1. Ihan mahtavaa, että matkan kohde on sulle yllätys! Varmasti tuo nyt mukavaa jännitystä ja puhtia arkeen. Onnea tentin läpäisemisestä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Ja kiitos paljon :D Jos totta puhutaan, niin olin itsekin vähän yllättynyt sen tentin läpipääsemisestä, koska oli meinaan sen verran tiukka arvostelu.

   Ainakin meidän kohdalla on toiminut hyvin tämän reissun järkkäily salaa toiselta. :) Toisaalta välillä kyllä vähän ärsyttää kun ei voi yhtään fiilistellä etukäteen kohdetta ja minulla siintääkin vaan geneerinen Aurinkomatkojen uima-allas mielessä koko ajan, haha. :D Ja miestä stressaa välillä, jos en tykkääkään mistään ja matka menee ihan pilalle, mutta pakko kyllä sanoa tässä kohtaa, että olen ihan supertyytyväinen, jos pääsen edes jonnekin vähän valoisampaan paikkaan tässä vaiheessa talvea: kaikki muu siihen päälle on vain plussaa!

   Poista