sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Kiitoskortit on tilattu

Onhan ihan ok postittaa kiitoskortit vasta melkein 3 kuukautta häiden jälkeen? :D En tajua, miten tämä maailman yksinkertaisin asia jäi näin pahasti roikkumaan, mutta vihdoinkin tänään sain miestä ja itseäni niskasta kiinni sekä tuon korttiasian pois päiväjärjestyksestä.

Mielestäni meistä ikuistettiin paljon hienoja potrettikuvia, mutta yllättäen sen parhaimman kiitoskorttikuvan valitseminen osoittautuikin hankalaksi. Miellän perinteisen kiitoskortin läheltä otettuun pönötys poseerauskuvaan ja ihan aluksi jatkoon valikoituikin tämä otos:


Jotenkin emme kuitenkaan näyttäneet kuvassa luonnollisilta, minkä lisäksi mies valitti kuusitaustasta, joka loi synkkää fiilistä yleisilmeeseen, joten päätimme hylätä perinteiset kuvat ja mennä tässäkin asiassa omalla tyylillämme.

Kieltämättä liikkeessä otetuissa kuvissa oli enemmän tunnelmaa ja pitkään arvottuamme päätimme, että kiitoskortit teetetään tästä kuvasta. Mies rajasi kuvaa hieman, teki tarvittavat editoinnit ja lisäsi tekstin.


Aivan viime metreillä minua alkoi kuitenkin arveluttaa se, että olimme kuvassa niin kovin pieniä, vaikka muuten kyllä tykkäsinkin kokonaisuudesta. Eniten häiristi kuitenkin se, että teksti oli suurin piirtein meidän kokoinen ja aavistelin, että kuitenkin tulee valituksia tietyiltä tahoilta siitä, ettei kasvoja näy kunnolla ja mitähän muuta vielä. ;)

Vaihdoimme siis lennosta kuvaa tähän:


Mielestäni tämä kuva on parempaa kiitoskorttimateriaalia eikä minua ainakaan häiritse yhtään se, ettemme katso kameraan. Kuvassa on jotain tiettyä kivaa levollisuutta, romantiikkaa sekä sadunomaisuutta ja on kiva lähettää tämä vieraille muistoksi. <3

Kuten olen aiemmin puhunutkin, lisään kirjeeseen mukaan photobooth-kuvan jokaisesta vieraasta, jos heistä vain löytyi otos kameran muistikortilta. Myös nämä kuvat onnistuivat tosi hyvin, vaikka pääsääntöisesti käytettiinkin kameran itselaukaisijaa. Pienellä rajauksella sekä edioinnilla niistä saatiin kuitenkin kivat henkilökohtaiset muistot meidän päivästä. :)

Kuvat tilasimme Ifolorilta mattana ja mallia kymppikuvat (?). Yhteensä niitä kertyi 77 kappaletta ja maksoivat vain vajaa 13 euroa! Nyt kannattaa siis muidenkin tilailla omat kuvansa, kun kerrankin saa edullisesti. :) Olin varautunut siihen, että näistä olisi joutunut pulittamaan useamman kympin. Lisäksi ostan lisää kirjekuoria sekä tietenkin postimerkkejä, mutta sen verran on kyllä piheys häähuuman jälkeen iskenyt, että postitan kortit 2. luokassa...

Aiomme muuten jossain vaiheessa teettää myös taulun makuuhuoneen seinälle jommasta kummasta alla olevasta kuvasta. :) Luulenpa kuitenkin, että odotamme ensin muuttoa joskus aikanaan sinne uuteen kotiin, jonne on paljon kivempi hankkia kaikkea uutta. Tietääpä myös samalla, kumman mallinen taulu sopii huoneeseen paremmin.(Kaikki kuvat © Anu, lisää hänen ottamiaan kuvia löytyy täältä)

4 kommenttia:

 1. Me ei olla vielä edes saatu kuin murto-osa kuvista, joten kiitoskorttien tilaamista ei voi edes harkita :(. Olisi kiva tässä vielä ennen vuoden vaihdetta saada ne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, no onpas kumma juttu, että noin kauan kestää! :( Oliko kuitenkin ihan ammattilainen kuvaamassa?

   Poista
 2. Unohdin äskeiseen viestiin lisätä, että ihania kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos paljon! :) Onneksi sattui hyvä kuvauspäivä kohdalle.

   Poista