lauantai 21. maaliskuuta 2015

Sormukselle kaveri!

Nyt on siis juhlapaikka varattu ja hääpäivä lyöty lukkoon! Ajattelin seuraavaksi alkaa kirjoittelemaan postauksia erilaisista teemoista ja ajatuksista, jotka ovat pyörineet mielessä, vaikka itse h-hetkeen onkin vielä puolitoista vuotta aikaa. Hyvin pähkäilty on kuitenkin puoliksi tehty ja toivottavasti ne oikeat ratkaisut muotoutuvat sieltä ajan kanssa. ;) Seuraavaksi luvassa siis sormusasiaa!

Menin mieheni kanssa kihloihin toissajouluna kun olimme Ranskassa Nantesissa puolen vuoden visiitillä. Yllätyskosinta tapahtui jouluaattona Le Nid-loungessa ja muistan leijailleeni lapsellisen teinityttöihastuneena pinkkien pilvien päällä muutaman seuraavan viikon ajan, vaikka olemme seurustelleet mieheni kanssa kuitenkin jo 11 vuotta! Vähän tarkemman kertomuksen voi käydä lukemassa ranska-blogistani Un Petit Voyage.


Mieheni valitsema sormus on aivan ihana enkä usko, että olisin itse löytänyt kauniimpaa mistään. Mielestäni oli myös hauskaa, että olin joskus itsekseni pohtinut, millaisen kihlasormuksen haluaisin: olisiko se kultainen vai hopeinen, timanteilla vai ilman? Kihlasormuksessani on niitä kaikkia, mutta samalla se on kuitenkin tyyliini tarpeeksi hillitty ja siro.

Haluan myös vihkisormuksen ja mielellään vasempaan nimettömään kihlasormuksen kaveriksi. Ongelmaksi on vain muodostunut kihlasormuksen erikoinen malli. En oikein osaa kuvitella sen rinnalle mitään sopivaa sormusta. Ehkä vihkisormuksen pitäisi olla melko simppeli ja ohut muutamalla timantilla? Mutta se ei kuitenkaan saisi jäädä toisen sormuksen varjoon. Olen alustavasti miettinyt jotain seuraavista malleista, mutta totuushan selviää kuitenkin vasta sovittaessa. Onneksi vielä on aikaa!

Kuvien alkuperää en ikävä kyllä muista, olen tallentanut ne koneelle kauan sitten ennen kuin tajusin ottaa Pinterestin käyttöön. Sieltä olen bongannut seuraavia malleja:

etsy.com

topazery.com

etsy.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti